Food

Fredagskväll

Idag har vi haft solsken! Så härligt trots att det har varit riktigt bitigt och kallt.

Med migränen hotande i bakhuvudet bestämde vi att vi skulle köpa hem fredagsmiddagen.

Lämnade jobbet strax innan 16, rullade mot Kina Thai för att hämta middagen, via återvinningen gör att slänga lite skräp jag tagit med mig på morgonen och sen rullade jag hemåt i solnedgången!

Titta då fint det var! Medan jag rullade hem rullade dimman in och det blev då vackert!

Och hemma mötes jag av glada killar! Så mysigt! Adde behövde jobba lite till och jag vilade lite pga migränen. Men efter några timmar var det dags för middag.

Vi bryggde Jasminte och valde bort misosoppan denna gången, men annars brukar det vara en trevlig detalj till sushin. Ett tag körde vi alltid Saké till också. Det ska vi nog börja med igen!

Gjutjärnstekannan vi köpte på Chinatown i Montreal är alltid med! Och pinnarna dom Svärföräldrarna köpte till oss från Kina. Dock börjar mina nästa lösas upp nu, då det är nog tyvärr dags att pensionera dem.

Till middagen tittade vi på Bröderna Grimm och det blev en väldigt mysig kväll. Tröttheten tar ut sin rätt på fredagsr och migränen hög mig ockdå trött. Så jag domnade i soffan och sen blev det inte då mycket mer 😉