EFIT

EFIT 2023-06-25

God morgon, välkommen till EFIT på ”annandag midsommar” som Micke skrev 😉 Följ med mig på min dag och fler som är med på EFIT hittar du här.

06.57 God morgon! Uppe och ute på ett varv med Max. Bullen är väldigt glad men varm, ”bara” 17 grader men varmt i solen.
07.45 Spelar lite spel i sängen. Max hoppade i säng igen med husse och jag var inte sen med att hänga på. Mysigt med lite sängmys innan man går upp på riktigt.
08.37 Rullar in mot stan för lite ärenden. Vädret är magiskt men ack så lite för varmt. Men men man ska inte klaga!
09.01 Frulle! Vissa hatar och vissa älskar, vi älskar en McMuffin Dubble Sausage and Egg med tillhörande Hashbrown. Älskar’t!
10.54 Klara med alla ärenden och hemma igen. Jag tar tag i tvätten, samtidigt som jag försöker inventera kyl och frys för kommande matlagning i veckan. Adde rullar iväg på en trädkonsultation.
11.37 Inspekterar ”tatuering”. Börjar kanske skava lite, men som temporär tatuering är jag väldigt nöjd med den. Men vilja att ha en tatuering har ju inte minskat om vi säger så. Dock blir den inte på den platsen på armen den sitter nu.
12.19 Dags för en ny bok! Har inte läst något från författaren förut men har för mig att hon är polis och det borde ju då båda gott 😉
13.47 Hoppas backsippans frökapslar sprider snart! Vill ju ha fler! Tacksamma och vackra, större än vanliga sippor.
14.29 Packar om bröd i fryspåsar till lite mer portionsvänliga paket. Just detta brukar vi köra 4 skivor i varje och det räcker till 1-2 frukostar för oss båda. Så lätt att brödet möglar tycker jag.
15.47 Tar ut bullen på en kisspaus i trädgården! Alldeles för varmt på asfalten för en promenad just nu och även varmt i luften så klart. Jo jag tackar… varmt!
16.47 EFIT-bilden! Plockar i och ur, är ju ett ständigt skåå 😉
17.23 Tittar till orkidéerna. Tredje gånger denna blommar sedan jag köpte den förra sommaren, det tycker jag är ganska bra ändå. Köpt på Eko av alla ställen 😉
18.58 Förrätt? Eller, Adde labbar lite, knasbollen och det blev tyvärr ingen hit 😉 Bättre med lite goda vårrullar till middag!

Sen hamnade vi i soffan och det hände inte många knop! Vi ser om The Witcher inför den nya säsongens släpp på torsdag, så där fastnade vi. Hoppas ni alla hade en fin kväll!

Du kanske också gillar…

16 kommentarer

 1. säger:

  God morgon till denna vackra sommardag.

  1. Karoleen säger:

   Tack detsamma!

 2. säger:

  Max är väl glad att komma ut på morgonen 🙂

  1. Karoleen säger:

   Jo då, han älskar det! Men med åldern har han blivit ganska mycket lugnare på morgonen och det tackar vi för 😉

 3. säger:

  Jag som tycker att nätterna är svettiga kan inte ens tänka mig hur det skulle vara att ha en stor varm pälsförsedd hund i sängen också 😀

  1. Karoleen säger:

   Han sover väldigt sällan långa stunder i sängen. En stund på kvällen/vid nattning och på morgonen. Sen lägger han sig antigen i gästrummet, vardagsrummet eller i hallen… där detär bekvämast och svalast 😉 Men vi har öppet fönster med korsdrag så ibland är det svalast inne hos oss.

 4. säger:

  Maken älskar McD frukost, själv nöjer jag mig med en toast

  1. Karoleen säger:

   Toast kan vara gott också, men väldigt ”likt” en vanlig macka och en McMuffin är favoriten.

 5. säger:

  Åååh vem kan inte älska en McMuffin 😀 yummie

  1. Karoleen säger:

   Nomnom!

 6. säger:

  Här har vi i midsommarhelgen haft 5-6 grader svalare än typ i två veckor innan. Dessutom blåst utom idag. Så varit lite hyfsat men idag har det blivit jobbigare igen. Men har ju tur jag har huset i mycket betong och källare så det är inte 20° i källaren där jag ligger sen ett tag. Kom av mig med EFIT-dagen efter klockan 16.. lite trött&less och sen lite besviken på soffan också.

  1. Karoleen säger:

   Usch, trist väder. Vi har haft alldeles för varmt. Vårt hur har också mycket tegel och betong men det känns som att det drar åt sig värmen tyvärr… Dumt! Förstår din besvikelse! Jag ramlade av efter 18, hamnade i soffan och gjorde nada 😉

 7. säger:

  Jag hävdar å det bestämdaste att man absolut får klaga på värmen en sådan här dag. Svetten bara rinner och rinner.

  Vi har två backsippor på lotten men haren eller rådjuret åt upp blommorna innan de han gå i frö 🙁

  1. Karoleen säger:

   Haha, ok då! =) Trist, hoppas nån hann sprätta iväg innan!

 8. säger:

  Kikar in på din dag. Fick inte upp mina bilder förrän idag! Var har du tänkt ha din tatuering?

  1. Karoleen säger:

   Märkligt, det känns som att det är något som är knasigt med bloggen just nu =( Jag skulle vilja ha den på insidan av handleden, men är osäker på om det “känns” bra iom att jag vill kunna täcka över den om jag “måste”. Men eftersom jag inte riktigt kunnat bestämma mig i 20 år, så får jag nog försöka klura lite till 😉

Kommentarer är stängda.