EFIT, Semester 2023

Semester 2023 dag 7 & EFIT 2023.07.28

09.50 God morgon! Vaknar vid 9!!! och är i chock, det händer inte ofta. Att jag ligger kvar i sängen absolut, men vaknar nästan alltid tidigt och kan inte somna om. Tar ut Bullen på en morgonkiss i trädgården och scrollar på mobilen och inser efter nästa en timme att det är EFIT idag. Och jag hänger så klart på, första bilden får bli på Max som ligger och störttrynar vid fotändan av sängen utan någon som helst indikation på att det är dags att gå upp…

Julis sista EFIT, häng med vetja!

10.55 Morgonprommis med Maxen! Vi passade på att ta en tur i skogen som morgonprommis idag till Maxs stora förtjusning. Massor som luktar spännande och skog som är favoritterrängen. Och så kunde matte och husse småkika efter kantareller.
11.45 Mot stan och återvinningen! Vi studsade hemma, kaffe och frukost till Bullen och sen packade vi ihop lite återvinning och annat skräp som behöver dumpas från gårdagens rensning.
12.49 Lunch på Kina Thai! Gott med mat och Kina Thai har alltid bra smaker på sin mat och idag fanns tre av mina favoritgrytor det är rekord tror jag! 😊
13.21 Passar på att besöka Snabbgross för första gången (på eget kort, har varit här med PP tidigare). Tyvärr blev det inte så mycket köpt men bra att hålla lite koll på vad de har och vad som kan vara bra att köpa i storpack. Jag är ju galen i kryddor och det kan absolut löna sig att handla här ibland.
14.51 På väg hem. Vädret börjar göra sig påmind, rusket är på ingång… Åskan och blixtarna går norr om oss just nu enligt radarbilderna men man vet ju aldrig. Hoppas vi hinner hem för att lägga på överdraget på soffan, så slipper den bli dyngsur till nästa användning.
15.32 Hemma! Plockar ur påsar, plockar in återvinningskärlen och tömmer min Bum-bag som fick premiärtur idag. Skönt med något litet att ta med när man inte har några fickor.
16.27 EFIT-bilden! Tömmer diskmaskinen och är nere och fixar i källaren medan Adde är ute och meckar med storsläpet.
17.58 Blev inget regn! Solen skiner och det är väldigt fint ute. Inte varmt pga blåsten men fint ändå!
18.45 Mr. Igelkott (?) är ute och ränner trots den tidiga timman. Vill ju helst att han ska hålla sig härifrån da jag inte vill att han eller Max ska skada sig. Men söt är han i alla fall.
19.34 Förundras över hur vacker denna orkidé forfarande är. Tredje gången den blommar sen jag köpte den på EKO förra hösten. Galet, men stora och många vackra gula blommor!
20.58 En lemonad i soffan! Får bli kvällens sista bild, blir nog inte bättre än så här idag.

Du kanske också gillar…

14 kommentarer

 1. Adde säger:

  Ja, visst är det underbart med semester

  1. Karoleen säger:

   Knasboll! ❤️

 2. säger:

  Man kan nästan tro du somnade om.. 🙄 😄

  1. Karoleen säger:

   Hahaha, jo du, nejdå, blev bara lite stressigt. Brukar blogga k bilen men då skulle det kollas upp lite grejer på vögen in osv. Men nu så ligger det blir fler bilder uppe.

 3. säger:

  Härligt med semester, vovven ser ut att njuta av det med

  1. Karoleen säger:

   Jo då, han är för det mesta nöjd 😊

 4. säger:

  Skönt med en ordentlig sovmorgon eller blir det jobbigt?

  Om du inte gillar åska kan du skicka den till mig så kan jag sitta på balkongen och njuta av skådespelet.

  Såg ni några kantareller?

  1. Karoleen säger:

   Lite jobbigt, att sova bort dagen men samtidigt extremt skönt och välbehövligt! Då det är lite tudelat. Inte en enda kantarell… trist!

 5. säger:

  Kikar in på din dag!

  1. Karoleen säger:

   Välkommen in!

 6. säger:

  Åska och regn … det skulle vi behöva!
  Den där hunden alltså – jag trodde du blev chockad av att se in i skrevet på honom när du vaknade 😀

  1. Karoleen säger:

   Haha, nej du, har man hanhund ser man det varje dag 😉 Man vänjer sig…

 7. In och kikar på din dag. Jag får ingen semester denna sommar då jag har började på mitt nya jobb i juni.

  1. Karoleen säger:

   Förstår! Hoppas du får en lugn sommar ändå!

Kommentarer är stängda.