EFIT

EFIT 21 januari 2017

Det var länge sedan det blev några inlägg på bloggen men det har bara rullat på och  inte riktigt funnits tillfälle eller ork att uppdatera. Men det kommer en liten update med lite bilder och sånt som hänt de senaste veckorna. Men idag är det EFIT och jag tänkte att ni kunde hänga med på en dag genom mina bilder =)

Max kommer in och väcker oss, han verkar vara vara i behov att gå ut och Adde tar ett varv med honom. Jag lägger mig och lyssnar lite på min nuvarande ljudbok medan dom är ute.
IMG_0076

Adde ska jobba i helgen så vi somnar om lite och sen går Adde upp vid 6 och gör sig i ordning för att åka. Tydligen somnar jag om för jag vaknar vid halv åtta och känner mig ganska utvilad. Skönt. Jag sätter igång The Investigator på Netflix och ser ett avsnitt innan jag går upp.

IMG_0094

Hittar skithunden i soffan, sovandes äkta Laika-style! =)

IMG_0095

Sätter igång och kokar en julskinka som vi köpte i julas och har haft i frysen. Perfekt till Max! Nu har vi ca 3 kg Max-skinka som han kan få äta ibland =)

IMG_0096

Frukost – kesoplättar med vispgrädde och blåbär. Mums! Fortsätter med LCHF och det fungerar fint, ibland svårt att komma på tillbehör iställer för potatis, ris eller pasta men jag tycker det fungerar bra med broccoli samt blomkål. Gott och nyttigt och mättande. Men hur som haver idag testar jag kesoplättar för första gången och det var gott, dock har jag inte riktigt fått in snitsen på stekningen av dem det är inte riktigt som att steka vanliga plättar. Men gott!

IMG_0097

Och så går vi på förmiddagspromenad i solskenet. Vilket väder!

FullSizeRender

Och nu är vi tillbaka, långprommis i solen är inte så dumt men en kopp te eller choklad hade varit gott nu. får fixa det pronto och mysa med M.

IMG_0099

 Dags för lunch och det blev en favorit i repris, tonfiskröra med babyspenat och ägg. 


Lillkillen är trött efter prommisen och den friska luften. 


Sen blev det en prommis till strax innan solnedgång. Passa på när det är så vackert ute. 


En riktigt fin solnedgång blev det i alla fall… 


I väntan på att Adde skulle kom hem och gosade lite i sängen med Max. Max är ibland så tydlig med vad han vill. Just nu vill han att vi båda ligger i sängen… annars vankar han av och ann och måste titta till mig hela tiden. Stackars vakthunden som tar sin roll väldigt seriöst när husse inte är hemma. 


Sen lagade vi Tom Yam soppa till middag med kyckling. Nomnomnom… starkt ska det vara!

Nu blir det mys i soffan. Tänkte titta på den nya Netflix-serien Frontier. Så detta blir nog dagens sista bild, det blir nog inte roligare än så här… 😉

Du kanske också gillar…

16 kommentarer

 1. säger:

  Kan inte ha blivit mycket lyssnade där med 2% kvar av batteriet 😉

  1. säger:

   Tydligen flera som tyckte det var knasigt med bara 2 procent, men jo då, jag har laddare vid sängen så det var bara att koppla in och ladda samtidigt som jag lyssnade. Så det var inga svårigheter =)

 2. säger:

  Det var ju en sovställning det där med. Skulle kanske prova den någon gång 🙂

  1. säger:

   Ja, han har en speciell stil min söta Max =)

 3. säger:

  Skön sovställning på hunden! 😀 Den där frukosten ser otroligt god ut!

  1. säger:

   Mmm.. Max är gullig så =) Det var mycket gott, rekommenderas!

 4. säger:

  Gillar verkligen den där sovställningen! 😀

  1. Karoleen säger:

   Haha, ja verkligen =)

 5. säger:

  Tänkte precis som Micke på att du bara hade 2% kvar på batteriet. Jag laddar alltid min telefon på natten för att kunna använda telefonen hela dagen.

  1. säger:

   Ja, jag har laddare vid sängen jag också så det var bara att koppla in, så det var inga svårigheter eller problem alls 😉

 6. säger:

  Vi var fler som reagerade på 2% ser jag!
  Maffiga bilder från din dag – soppan såg himlans god ut!

  1. säger:

   Jo, men jag förtstår inte riktigt varför, det går ju att ladda telefonen ganska enkelt =) Har ju som de flesta laddare vid sängen och kan ladda när jag lyssnar =)

   Tack tack, ja soppan var riktigt god, smakrik och stark.

 7. säger:

  En sån fin hund! Och skön sovstil 🙂
  Den där soppan ser jättegod ut!

  1. Karoleen säger:

   Ja, han är speciell vovven min =) Tack tack =) Både god och nyttig!

 8. Eirin säger:

  Mack og Tardis vil gjerne hilse til Max! Kesoplett så godt ut

  1. säger:

   Tackar för hälsningarna! Hälsa så gott tillbaka =) Häftiga namn, gillar Tardis speciellt! =)

Kommentarer är stängda.