Semester 2023

Semester 2023 dag 21

Vaknade hemma hos mamma och pappa och det luktade färskt bröd i hela huset! Galet underbart! Mamma hade bakat bröd i gjutjärnspannan och brödet blir riktigt fint.

Efter frukosten tittade vi på kvartsfinalen, Japan mot Sverige. Och det är ju första matchen vi kunde titta på i detta mästerskap, så det var kul! Familjen är väldigt fotbollsintresserad så det är alltid kul att kolla på matcher tillsammans! Och det gick ju bra öven denna gången, Heja Sverige!

Pappa hade varit ute innan vi andra vaknade och hittade en hög med kantareller. Det är så vackert men smaken faller mig verkligen inte in. Men jag plockar gärna till andra 😉 Pappa är duktig på att hitta kantareller och det är ju tur för familjen 😊

Efter en fika kring lunch så rullade vi hemåt. Vi hade lite att ordna med på vägen hem och sen även hemma. Vi hoppades på finare väder, men höll inte andan…

Sen kom SOLEN! Titta bara vilket vackert väder längst med E4:an! Hjärtat tog ett skutt och hoppets väcktes…

Tyvärr dog hoppet snabbt igen, då molnen drog in kring Nyköping och sen blev det bara gråare och gråare desto närmare Linköping vi kom. Eftersom det var fredag passade vi på att handla på IcaMaxi och deras vagnar är ju faktiskt lite roliga 😉

Jobbigt hopplöst väder som gav hopp om solsken men tyvärr inte för oss denna semester!

Hemma var det dags att bädda om och vi fixade undan packning osv. Det blev en lugn kväll i soffan med ny serie Succession. Har ni sett den?

Du kanske också gillar…