EFIT

EFIT 2023-10-29

Välkomna till oktobers andra EFIT och dagen vi byter till vintertid! Hoppas ni vill hänga med idag.

05.45 God morgon! Jag är förvirrad, som vanligt undrar jag vad klockan är och vad klockan skulle ha varit igår vid den här tiden… alltid denna förvirring, varför vi inte slopar denna idioti förstår jag inte… Maxen hoppar som vanligt upp för lite gos när vi börjar vakna till, men går oftast och lägger sig i sin egna säng igen när han inser att det inte är dags att gå upp än.
06.49 Uppe och snö! Ser att det snöat under natten, men det mesta har smällt bort, förutom på biltaket.
07.37 Frukost! Vi fixar inför att Adde ska åka iväg, det blev en dag mindre än planerat för oss, så det är mycket som måste göras på väldigt kort tid.
08.51 Traderapaket. Medan Adde fixar sitt så plockar jag ihop traderaförsäljningar och packar dem för att vara klara inför veckan. Har också börjat plocka undan i köket för att försöka städa undan och kunna ta det lite lugnt i soffan under dagen.
09.23 EFIT-bilden! Sätter igång maskinen och städar undan det sista i köket. Nu känner man sig duktig 😉 Ser att jag måste torka av diskmaskinen när jag kollar bilden, synen är inte vad den tidigare var tyvärr….
10.37 Vinkar av Adde! <3 Bilden gör mig sorgsen… Både Max och jag bara står och ser på när vår mest älskade åker iväg… Saknar honom redan =( Vår söndag blev inte alls som vi tänk, och Adde behövde åka mycket tidigare än planerat och det som skulle göras fick stressas fram igår kväll istället och då känns det inte så kul att se honom åka iväg.
11.14 Kaffe i soffan! Har en hel del som jag behöver fixa under dagen, så jag tar och sätter mig med datorn i knät och tar en kopp kaffe. Jag sitter ofta med någon serie igång och “jobbar” och nu har jag börjat titta på Scott & Bailey på SVT. Älskar brittiska krimdraman och denna är bra! Favoriterna är ju Val McDermids serie om Carol Jordan och Tony Hill, Karen Pirie, Tyst Vittne eller Happy Valley. Denna är inte lika makaber men jag gillar karaktärerna.
12.56 Finaste sällskapet storsnarkar i soffan 😉 Han är ju söt som socker och svårfotad, vaknar alltid när jag ska ta de sötaste bilderna…
13.20 Fortsatt i soffan…
14.57 På promenad! Löven frasar inte eftersom de är blöta, men annars är det vackert…
15.37 På väg tillbaka… på samma ställe fast åt andra hållet…
16.32 Middag! Blev dumplings toppade med sambalsoya… nomnomnom!
17.12 Fotar Traderaförsäljningar… nån som är sugen på en oanvänd Lancôme-parfym? Eller någon av de andra 15 auktionerna jag lagt upp idag.
18.34 Maxen får mat! Dags för Maxen att titta lite i sin skål och låtsas äta och bara äta några slick sen totalvägra mat. Jo då, kul med jakthund 😉
19.57 Kvällsprommis! Grannhuset har så fina pumpor utanför dörren och Spökvandringen som hållts i spåret under kvällen verkar vara slut då ett flertal promenerar hem i mörkret.
20.34 Snacks! Mums 😋 favoriterna med en så kallad ”mexicansk smak” från Dollarstore. Tre av tradera-auktionerna har sålts med ”köp-nu-pris” redan. Wohoo!

10 thoughts on “EFIT 2023-10-29

  1. Som tur är så ställer ju mobilen mm om tiden nu. Tidigare var det mer förvirrat och minns jag fick ta text-tv till hjälp 😀 Lite vitt här också typ 70 mil norrut (minns inte hundra var du huserade..).

    1. Ja, det är ju det enda som gör att man inte lyckats vrida till det fullständigt 😉 Som tur är har vi “bara” två klockor i huset som inte ställer om sig själva… men tills dessa är omställda är man ju väldigt förvirrad… Bor i Linköpings-trakten så 70-mil är det garanterat 😉

    1. Yep, gäller att ställa om så snabbt man kan… och hålla koll på vilka man har ställt om. Tur att man har mobilen 😉

  2. Väldigt fina höstfärger hos dig!
    Det där med att upptäcka smuts mm på bilder som man inte sett IRL, det känner jag alltför väl igen 😉

Comments are closed.