Tännäs 2024

Tännas 2024 dag 2 – Måndag

Vaknade upp till en helt magisk morgon, 05.17 knäppte jag denna vackra bild!

Och solen fortsatte komma upp och det blev ytterligare en magisk morgon! Helt magiskt fjällväder!

Kunde inte ha varit en vackrare morgon! Trots att vi var väldigt trötta pga nattens utvändiga toalettbesök så var vi uppe och fixade i ordning frukost och våra arbetsplatser för dagen.

Wow! Detta kan vara hur det ser ut i himlen!

Vackra berget!

Arbetsstationerna! Det blev inte som vi tänkt oss alls, men det blev bra ändå!

En promenad i byn… Maxens spruttel fortsatte så att vi fick ta kortare turer varannan timme så att han blev av med det…

Fjällen visade sig verkligen på det absolut finaste av dagar!

När vi jobbat klart för dagen så blev det en tur i det vackra vädret. Vi valde att ta en tur till Funäsdalen för lite proviantering. Men först åkte vi och tittade på vackra kyrkan!

Mot Funäsdalen!

Vi stötte på en Älg!

Många berg blir det…. Många vackra vyer när man åker bil!

Funäs-berget! Den där linbanan upp skulle jag vilja åka nån gång, undrar om man måste åka skidor ner eller om det går att åka upp och ner utan att åka skidor? Nån som vet?

Efter proviantering så blev det ett besök till Brödernas för lite ytterligare proviantering – vi var så trötta och hungriga så det var inte läge att åka hem igen och ställa sig och laga mat.

Det blev varsin pizza istället! En kebabpizza till mig och en el Diablo till Adde. Helt klart, godkända pizzor med goda toppings! Nomnomnom!

Sen åkte vi hem och tog kväll! Tyvärr var det ju inte över för Maxens del… så det fortsatte med många kortare uteprommisar under natten, så vi var rätt trötta och slitna. Men vi tog det med ro och det gick väldigt bra trots alls… Och det kändes som att det snart skulle vara över!