Blog

Fem en fredag 2024 v20: Våren är här

Nämen hej på er! Solen skiner och vädret är magiskt – hur har ni det där ute? Våren är här!

Dagens Fem en fredag hos ElisaMatilda har temat Våren är här och snacka om perfekta frågor för dagen. De flesta är nog glada att vi slipper det gråa och kalla! Nu hoppas vi att sommaren blir såhär, då blir det riktigt nice =)

1. Vad har du gjort ute i solen den här veckan? Ätit lunch! Luncher på taket (på kontoret med de bästa – PP, Cabe och Jojo) är fan bland det bästa som finns just nu. Det är så himla härligt att ha tillgång till en takterrass där man kan äta lunch bara njuta under lunchtimmen.

2. Vad njuter du mest av i vårsommarvädret? Värmen och ljuset! Just nu är det ju sommarvärme i Linköping så det är väl egentligen inte vårsommarväder men ljuset är magiskt. Och jag njuter av att det är ljust när jag åker till jobbet vid 6-snåret på jobbet och ljust sent på kvällarna/nätterna.

3. Vad är din favoritsyssla utomhus den här tiden? Att ligga i utesoffan med en bok och bara njuta. Sen tycker jag att det är sjukt mysigt att sitta på trappen i kvällssolen och se Maxen njuta av svalkan av skuggan från Sparbankseken.

4. Vad ser du mest fram emot att sommaren är på väg? Ljuset på kvällarna och att dagarna blir mycket längre. All tid som vistas utomhus… och få njuta av Svensk sommar, det är något som jag älskar! Det är väldigt speciellt med svensk sommar och det har jag alltid upplevt när jag bodde utomlands. Att komma hem till Sverige på sommaren var alltid årets bästa!

5. Hur ser din helg ut? I helgen har vi inget större planerat. Har en Loppis-date med min fina granne och sen får vi se vad vi hittar på. Man vet ju aldrig vad som händer hos oss 😉 Förra helgen byggde vi en vägg och köpte ett nytt vitrinskåp lite spontant. Har lite fix att göra med det nya skåpet – ställa in vackert och få plats med allt.

5 thoughts on “Fem en fredag 2024 v20: Våren är här

  1. solen och ljuset betyder hur mycket som helst för oss nordbor. jag tänker ta till vara varenda minut. Max ser verkligen ut att njuta. svensk sommar gillar jag mycket. vill absolut inte åka någonstans. så härligt med lunch på takterrass.

    1. Värmen är så himla härlig! Mycket trevligare än regn och rusk! Ha en fin helg!

Comments are closed.