EFIT

EFIT 2024-05-25

EFIT idag, majs andra och förhoppningsvis en händelserik dag! Häng med vetja! ☺️

00.01 Läggdags! Mamma och pappa (som är på besök) borstar tänderna och går och lägger sig och Max får en DS. Jag ska försöka sova bort migränen, men vi får se om det går.
05.32 Skitmigrän! Jo då, dag 4 (?) med migrän och jag går upp och tar tabletter. Har sovit skitdåligt, vakna stora partier med poddar i öronen. Men vi försöker somna om och sova bort migränen. Håll tummarna!
08.45 God morgon! Ja eller god kanske är att ta i… migränen är kvar men snart kanske den försvinner med lite mat i magen och kaffe. Är ute på promenad med Maxen medan föräldrarna fixar frukost.
09.24 Frukost! Jo jag tackar ja… när migränen vankas så äter jag gärna både salt och sött samt bälgar i mig kaffe och hoppas på det bästa. St Agur-kräm med jordgubbssylt kändes som en bra kombo på mackan idag. Mumsigt!
10.59 På Rull! Vi tar vrålåket till stan på en runda.
11.32 På loppis! Mamma är överlycklig och pappas själ dör lite för varje sekund 😉
12.52 Mutmjukglass! Årets första mjukglass, mycket gott men herregud, 50 kr styck… What???!!! Vi träffar Hansson en liten stund, eller han lyckades luska reda på vart vi var. ☺️
13.12 Provianterar! Givetvis korv och korvbröd – gudagåvan 🤣
14.27 Rensar! Tar hjälp av superföräldrarna med rensning och grejning i helgen. Nu rensar vi skafferiet.
15.21 Hockey! Vi måste ju hejja lite…
16.52 Latmasken kyler magen! Vissa jobbar, andra tar igen sig… ett hårt hundliv!
17.15 Vätskepaus! Det är varmt ute, 25 C och gassande sol. Lite chili cheese tops behövdes också för vätskebalansen.
18.30 Middag! Blev inte Indisk dalgryta med naan utan gammal hederlig korv med bröd i skuggan från Sparbankseken. Några få grejer kvar att fixa med innan det är dags för kväller…
19.43 Ute på kvällstur med Maxen! Grönskan alltså… denna maj har varit magisk!
20.22 Det tar sig sa mordbrännaren när skithuset brann! Vattnar odlingarna lite innan det är dags att gå in för kvällen, en liten odling men den växer från dag till dag. Jordgubbar, gräslök och 2 sorters frilandstomater i kragarna samt chili, paprika, blåbär, tomat och physalis i krukorna. Jo då, det tar sig som sagt…
21.44 Ett parti! Det kastades tärningar och som vanligt kom jag sist… Quelle surprise 😉
22.13 En glad vovve! Vi avslutar dagens EFIT som vi började med DS i sängen… Vilka maskiner mina föräldrar är, jävlar vad dom jobbar! Är helt slut ☺️

16 thoughts on “EFIT 2024-05-25

 1. Åh fy vad trist och jobbigt med migrän. Hoppas att den släpper under dagen.
  Vad din macka såg god ut!

  1. Tack tack, den släppte efter frukosten så det var otroligt skönt! Ha en fin helg!

 2. Usch vad jobbigt med migrän.Och så många dagar också.
  Iofs har jag läst att man kan ha det i många dagar, men det gör det ju inte roligare.
  Som vanligt mysiga bilder på vovven <3

  1. Jo tyvärr, ganska vanligt med många dagar för mig. Tyvärr vänjer man sig inte trots att jag har det ofta… men man lär sig leva med det, och ”leva” som vanligt… jobbigt men det är vad det är. Ha en fin helg!

  1. Jag vet, jag var helt chockad! Då ska den vara gjord på fjällko eller något 🤣

 3. Jag som tycker vanlig huvudvärk är jobbigt, vilket jag tack och lov sällan har, förstår det måste vara vidrigt med migrän! Det var verkligen inte en billig mjukglass, men härligt att den var god!

  1. Jo då, mycket god men inget speciellt om du förstår vad jag menar… men vet inte om det är standardpriset numera?

 4. Sjukt pris på mjukglassen. Rena rånet! (fast nu åt du ju ur en bägare) 😄

  Varit skitdåligt på svara/kommentera denna gång men måste ta tag i det nu när jag vaknat tidigt. Det hände en hel del för er trots migränen och jobbig start på dagen.

  1. Jamen jag vet, helt galet. Men vet inte om det är standardpris eller bara där… Men men, det känns galet! Alltid lika trevligt med dina kommentarer =)

Comments are closed.