Food

Hamburgarens dag

Internationella burgardagen infaller alltid 28 maj och det är en dag som ska firas. Jag älskar ju hamburgare och har svårt att välja något annat på restaurang om det finns en burgare på menyn. Tyvärr finns det ju burgare man kan bli besviken på men jag brukar oftast vara väldigt nöjd. Eller så är jag bara väldigt bra på att välja rätt ställe att äta på 🤣 Man väljer ju inte en burgare på en kinakrog eller en fik. Man är väl inte dum heller… 😉

Till middag idag fick det bli en dubbelburgare på Ulla Bella-kött, dvs vildsvinsfärs som kryddats upp och stekts i tunna biffar i stekpannan. Ost på – ALLTID och gärna nån dressing och ketchup. Rosta brödet ska man också göra och om man har goda pommes så äter man det till. Klockrent!

Hamburgare, alltid det självklara valet i min värld! 🥰