Adde, Festivities, KFC, Shopping, Wilderbeast

Lilla julafton

God morgon. Undrar när jag ska sluta vakna strax efter fem på mornarna… Det börjar faktiskt bli lite tradigt, men jag vet ju att jag är periodmänniska och snart går jag över till att inte vara utsövd på mornarna, och det är ju hundra gånger värre.

Igår hann vi med massor och det är så skönt. Vi är klara med julklpaarna som måste vara klara idag, det vill säga inför Lilla Julafton idag och för att skickad till mamma och pappa i Dubai samt Lillebrors julklapp.

Men vi har kvar julklappar till Adde’s familj men vi har ju en del tid kvar på dem.

Idag är det på med festkläderna och party humöret. Det ska bli så roligt att vara samlade alla åtta igen. Och denna gången, för första gången är vi ju faktiskt nio! Första GEN-2:a i gänget är ju med nu. Nästa stadie i livet har börjat och det känns så roligt!

Men idag ska vi också fixa med en massa annat som behöver göras, bl.a. åka till tippen, IKEA och lämna av Lillebrors resväska hemma hos honom. Kontrollera att biljetter och sånt är på plats också.

Ingen idé att ligga här och dega, det är dags att vakna nu världen!

Du kanske också gillar…