KFC, Mom-Dad, Shopping, Wilderbeast, X-mas

Migrän

Gomorgon!

Mysigt med adventsstjärnorna i fönstret som Adde fixade elen till för några kvällar sedan. Pappersstjärnorna är köpta på Indiska och är i vit och silver och väldigt fina tycker jag.

Jag vaknade med migrän idag, och det är ju alltid en höjdare! Har varit migränfri väldigt länge men så började det för ett par veckor sedan och det känns väldigt irriterade att det är tillbaka och att jag inte vet varför…

Men men, dags att upp och hoppa, annars blir det ingen bra dag, huvudvärken får jag helt enkelt bära med mig…

Ikväll ska vi försöka oss på lite julklappsshopping. Lite tight om tid eftersom vi firar Lilla julafton med barndomsgänget imorgon (Weee :-)) och sen åker lillebror ner till mamma och pappa i Dubai på söndag. Alltså måste dom julklapparna bli klara idag. Vore väl skönt om de andra julklapparna blir klara idag också för att minska stressen lite.

Men jag ska ju julshoppa med Grevinnan och K2 på måndag och kanske även luncha med Berget så då finns det också tid 🙂

Ah, det är en kul tid framöver 🙂

God morgon bloggen!

Du kanske också gillar…