Adde, Fashion, Friends/Family, Hansson, In-laws, Ove.Lillis, Siro, Wilderbeast

Födelsedagspresenter

Mina födelsedagspresenter – tack så hemskt mycket alla snälla för att ni kom och firade med mig OCH att jag fick presenter!!! =)

Lillebror är alltid duktig på att köpa presenter till mig, mestadels i form av böcker. Han vet att jag älskar kokböcker och jag tror nästan att jag har fått hela min Jamie Oliver samling från honom =) I år fick jag även denna smarta Vindagbok att dokumentera viner som vi dricker. Smart… =)

Min nyaste Jamie Oliver kokbok – Jamies Mat för hela året eller Jamies Recipe Yearbook. Ska bli jättespännande att få laga mat ur boken. Jamies recept är lätta men fantastiska. Wilderbeast (Lillebror), det är bara att säga till när du dyker upp så ska jag bjuda på något =)

Från Svärföräldrarna fick jag vackra blommor samt en Smartbox Wellness – En lyxigt avkopplande upplevelse för en person. Åh, så mysigt. Jag har kollat genom boken och tror att jag har hittat en ansiktsbehandling jag skulle vilja ha, men vi får se hur det blir. Perfekt present att få rå om sig själv lite…

Från Siro fick jag denna underbara Bambooskålen. Fantastiskt att man kan ha “blöta” saker i den också, så som sallad med dressing. Underbart material! 

Jag fick även en påse med “teblommor”. Det är alltså små teväxter som är handrullade och torkade och därefter när man häller på varmt vatten så sväller dem och blir som små växter i botten av muggen. LOVE!

Från Ove & Lillis, Lärarinnan, Lantmästaren och flickorna fick jag detta fantastiska stora fat från Bruka Design. Åh, jag älskar det! Ska fylla den med goda maträtter så fort jag kan. Tänk er en sommarsallad med vattenmellon, rödlök, svarta oliver och fetaost – Mums!

Hansson kom med vackra blommor och denna fantastiska lyktan tillsammans med ett gigantiskt blockljus med 175 timmars brintid. Lycktan har snabbt blivit en riktig favorit och tänds nästan varje kväll =) Jag älskar mönstret som blir längst väggen, som en stjärnhimmel… LOVE! 

Från min älskling har jag ju redan fått min födelsedagspresent. Han bestämde att jag skulle ha en ny kamera när vi var i Kanada och det är ju min favoritpryl någonsin.  Jag älskar min kamera och jag älskar att Adde har köpt båda mina favoritkameror till mig, han vet vad jag vill ha =)

Jag fick även vackra blommor på födelsedagen =)

Men när vi var på Taxinge Slott med Siro och Hansson så köpte Adde även detta söta armband från Lotta Design. Simplet men vackert! <3

Tack snälla för alla mina fina presenter!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…