Buzzador

Digster för Buzzador

Jag blev utvald för Digster-kampanjen för Buzzador. 

Digster ger dig mer än 150 uppdaterade spellistor för olika tillfällen och smaker till Spotify, iTunes och WiMP. Tjänsten drivs av världens största musikbolag Universal Music. Musiken på Digster kommer däremot från alla musikbolag.

Kampanjidé

Kampanjen pågår i 1 månad men du får prova Digster i hela 6 månader med tillgång till musiktjänstens alla tidigare versioner av Live-listor (se nästa sida) samt artisters egna listor, bland andra Rihannas.

  1. Surfa till digster.se och klicka på ”Skapa musikprofi l”.
  2. Välj hur du vill logga in. Om du använder Facebook för att registrera dig kan du bara logga in med Facebook.
  3. Klicka på ”Registrera dig”. Skriv in Buzzadorkoden buzzador.
  4. Ange dina musikpreferenser i dina Inställningar så att Digsters 20 musikredaktörer kan föreslå spellistor för olika tillfällen. Allt för att du ska slippa leta.
  5. Dela ut Buzzadorkoden till dina vänner så att de kan signa upp sig på Digster Premium i 6 månader. Uppmana dem att sprida koden med Facebook och blogginlägg.

VÄLJ HUR DU VILL ANVÄNDA DIGSTER: 

SPOTIFY – SPELLISTOR FÖR ALLA
Spotify fungerar som ett musikbibliotek på internet med över 10 miljoner låtar. Välj mellan en gratis- och en betalversion. Digster sätter samman spellistor för olika tillfällen som du enkelt och gratis kan spara i Spotify, genom att trycka på ”+Subscribe”-knappen. Digsters musikredaktörer kan uppdatera spellistan utan att du behöver göra någonting. Du hittar Digsters andra spellistor via digster.se och med Digsters profi l i Spotify. Ibland kan du behöva starta om Spotify för att du ska märka uppdateringen. Hämta Spotify!

iTunes – KÖP MED ETT KLICK
iTunes är hela världens aff är för digital musik med digitala varianter av vanliga skivor. Musiken säljs som nedladdningsbara filer – så kallade downloads – så att du fritt kan lägga över musiken på en iPod, iPhone eller annan mp3-spelare för att lyssna när du inte är uppkopplad mot nätet. Du äger helt enkelt din nedladdade musik precis som med musiken du köpt på CD. Alla Digsters listor innehåller länkar till iTunes för att göra det enkelt för dig att köpa låtar där. iTunes håller reda på vilka låtar du redan köpt och ser till att du bara betalar för nytillkomna låtar. Ladda ner iTunes, programmet är pratis!

WIMP – ALL MUSIK UTAN REKLAM
WiMP fungerar som ett musikbibliotek som du har sparat på internet. Du kan enkelt söka efter en artist eller låt, skapa en spellista, lyssna direkt och dela den med andra. Digster sätter samman spellistor för WiMP som du enkelt och gratis kan spara i WiMP genom att trycka på ”Spara”-knappen. Digsters musikredaktörer kan uppdatera spellistan utan att du behöver göra någonting! Du kan hitta Digsters andra spellistor på digster.se. På så sätt är det enkelt att hitta ny musik om du vill ha spellistor för olika tlllfällen. Skaff a WiMP, prova gratis i 30 dagar!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…