Design

Fabrikens v8: Designfavoriten

Inspirationsfabriken v8: Designfavoriten

Vi tackar inspirationsfabriken för förtroendet och hoppas nu på en fantastisk tisdag med många härliga designfavoriter från alla er andra!

Jag har mängder med designfavoriter, det har nog de flesta av oss. Om jag kunde skulle jag fylla mitt hem med massor av favoriter men samtidigt vill jag inte riktigt det. Jag vill hellre hitta små favoriter runt om i världen som gör mitt hem unikt, speciellt jämfört med andra hem. Så mina man skulle kunna säga att mina designfavoriter är oftast hittade i små obskyra butiker i alla möjliga konstiga ställen från Hjo till Bangalore till Pulau Perhentian till Maadi… Ja, överallt.

Med idag tänkte ja visa några av mina favoriter som man skulle kunna köpa här hemma och skulle platsa i mitt hem väldigt bra.

Kristina Starks tändsticksasksfodral
Denna finns i olika storlekar, som Solstickans askar, samt i aluminium, rostfritt eller svart. 
Den är väldigt vacker i sin enkelhelt. 
 Dessa glödlampor har det finaste skenet. Jag skulle helst vilja ha glödlampan med snöflingorna eller ränderna. Otroligt läckra.

En dröm grej! Den är så otroligt vacker och skulle göra sig så bra som en stol som man skulle kunna ha i en hall. Så snygg och så elegant. Finns även i ren metal men jag tror denna är skönare när det är lite kallt ute. 


Fabrikens challenge this week is to show your design favorites. I have lots of favorites from all over the world that I have collected during my travels but these are some of my favorite Swedish designs. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2010 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

One thought on “Fabrikens v8: Designfavoriten

Comments are closed.