Today

Thawing

Borta i snö kommer fram i tö…

Vi har en sån där låsbar brevlåda och det betyder att man behöver låsa upp den varje gång man ska hämta posten. I november lyckades jag ta med mig nyckeln ut och sen när jag hade kommit halvvägs till brevlådan så hittade jag inte nyckeln längre… Jag hade lyckats tappa den i ca 30-50 cm snö och på ett område som är 4 m * 1 ½ m. Jag kunde inte hitta den, jag letade i minst en halvtimme och skottade och skottade…

Turligt nog hade vi en extra nyckel och så det var bara att vänta tills den skulle komma fram… 

I förra veckan hittade Adde nyckeln… Fastfrusen i uppfarten. Det var bara att ta fram hårtorken och smälta bort isen. 

In November I accidentally dropped the key to the mail box and it was just GONE. But last week we found it frozen into the drive way. We brought out the hair dryer and melted the key out…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2010 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…