Adde

Båten + sommar

Ytterligare en sån där underbar sommarkväll som kommer blir ett minne från 2010 – en underbar kväll då Adde och jag tog ut båten till en kobbe utanför Norrköping och njöt av den mest fantastiska sommarkväll någonsin. Bara Adde och jag…

Det blev en eftermiddag kväll med gosande, bokläsning, korvgrillning, solande, njutande och båtåkning. Underbart! Tyvärr verkar det ju lite som att hösten har kommit nu, men jag hoppas fortfarande på att vi skulle kunna få några varma kvällar än…

A vivid memory of the 2010 summer – for sure! A wonderful afternoon and evening spent on a small island outside Norrköping, gone by boat and we brought some food, books and just spent a great time in the sunshine – enjoying the summertime. Wonderful! I hope for many more days like these, but it seems like the fall is here to stay.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Fotograf © Copyright – All rights reserved.
Bilderna på denna blogg tillhör mig och får ej spridas utan lov.
Contact me at mail@karoleen.se .