After work

Veckans andra AW

Det gäller ju att gå lite all in nu när det vankas semester, undrar om jag får ihop en AW till innan fredag =D

Jag dras med någon hosta och halsont som jag inte riktigt vet vad det beror på eller hur jag ska bli av med det eftersom det aldrig riktigt bryter ut men jag är ju trött också så en AW höll på att ryka med men jag tog mig i kragen för att jag så gärna ville träffa mina fina HR-bönor. Vi skulle egentligen ha träffats i Norpan denna gången, men dom är ju så snälla och flyttade träffen till Lkpg istället.

Så med ett helt gäng Fishermans i munnen och varma drycker bakom mig så tog jag mig ner på stan efter jobbet för att träffa Emmut och Jossan. Jag hoppade som vanligt av vid Länsstyrelsen och vandrade genom Domkyrkoparken medan himlen gick från blått till grått, men fortfarande med små små hintar av blått.

Vi skulle träffas vid Filbyter så jag satte mig på de nybyggda träbänkarna och väntade på sällskap.

Vi hade tänkt att äta på Yogi men det var stängt pga renovering. Har varit så sugen på att testa Yogi, älskar ju Indisk mat, men det får bli en annan gång. Så istället gick vi till Brasseriet och drack en Mojito.

Och käkade deras Burgare. Bra burgare men man kunde inte välja hur man ville ha köttet och det tycker jag är ganska dåligt. Jag vill ha min lite mer rosa och Emmut ville ha sin kremerad, men vi fick samma samma… Men det var gott, och det var bra pommes till.

Det var ju grått och trist ute och tyvärr lite småkyligt…

Sen gick vi vidare till Storan och skrattade, peppade och blev irriterade. Men det som vi pratar om stannar hos oss tre… Det är så härligt att ha två riktigt smarta, driftiga och peppande tjejer att få tips ifrån! Smarta Cookies dom där…  Och drack en Granatäpple med Ocho Tequila Blanco, färskpressad granat-äppeljuice, färskpressad limejuice och agavesirap. MUMS!

Och eftersom vi satt ett tag blev det även en Jordgubb med Gordon’s Pink Gin, jordgubbslemonad och Cava, också väldigt god! Som en GT med smak av jordgubb och med bubbel istället för Soda. Sen var den ju fin också =)

VI spanade efter PP som också var ute, men vi sågs inte vid… Kvällen avslutades när mörkret började falla och vi insåg att Hemmakväll stängde om 10 minuter =) Haha! Jag vinkade av mina älskade <3 tjejer och promenerande genom ett mörknande Linköping för att möta Adde. Tack brudar, ni ger mig energi och glädje!

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. […] på Malt & Humle, intressant, men kanske lite väl intressant. No på den […]

Kommentarer är stängda.