Allmänt

VIP rea hos iDeal

Jag stretade emot länge, jag skulle inte göra som alla andra och köpa iDeal-skal till mobilen. Jag tyckte det fanns andra och att de fungerade minst lika bra och var lika fina! Men när jag fick min nya mobil så passade jag på att byta till iDeal, ja, BYTA! För om inget tokigt händer tror jag nog att jag kommer fortsätta med iDeal för skalen är vackra med läckra mönster och fodralet är riktigt fint och är superbra kvalitet!

I dagsläget har jag 3 skal som jag är supernöjd med och har faktiskt investerat i ytterligare två nu när iDeal kör en Black Week rea 50% på allt! Och ytterligare 20% om man handlar över 590 kr.

Mina tre nuvarande skal varvar jag på daglig basis, beroende på hur jag mår för dagen…

Men sen har jag ett enkelt svart plånboksfodral som kopplar till skalen magnetiskt och är enkel att plocka i och ur. Jag har tre kortfack och så ett fack för ihopvikta sedlar eller kvitton. Mer behövs inte tycker jag…

Mina nya skal är i rosa och i svart… bra komplement till de andra tycker jag. Jag har fastnat lite för marmordesignen.

Och alla dessa härliga designer finns också som Qi-laddare och powerbanks med tillhörande färgglad sladd. No more boring sladd! Supersmidigt!

Och supersnabb leverans har dom också! Riktigt smidigt!

Intressant? In och fynda vet ja! (Inget samarbete bara riktigt bra pris!)

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. […] ju att jag bara spritter ur sängen =) Ni vet ju att jag är helt såld på iDeal och har ett gäng skal och cases redan. Upp till 70% rabatt på deras sortiment är inte fy skam och jag har också en rabattkod att […]

Kommentarer är stängda.