Blog

Vita Gåvor

Nu är Vita Gåvor igång igen och det är ganska mycket att administrera med. Men det är också fruktansvärt roligt.

Vita gåvor bygger på en swapidé. Om du tycker om att inreda med vitt och diskreta färger har du kommit rätt. Medlemmarna måste ha en blogg, som har “focus” på inredning, eftersom Vita Gåvor bygger på personliga gåvor. Några gånger om året köper vi varsin present för 100 kr exklusive porto. Presenten måste ha med inredning att göra och helst i diskreta färger, vitt är vår älsklingsfärg. I starten av swapomgången får du ett mail där du tilldelas en hemlig vän där du får uppgift om dennes blogg och adressuppgifter. Försök ta reda på vad personen i fråga tycker om genom personens blogg. Sedan skickas presenten ett sista utsändningsdatum. Samliga nordiska länder är varmt välkomna att delta!

Nu är medlemslistan uppdaterad i alla fall – efter LÅNG tid…

Om det är någon som är intresserad av att vara med i Vita Gåvor får ni höra av er till mig så ställer jag er i väntelistan!