Blog

Nu är jag tillbaka…

Har varit lite dåligt med uppdateringar på bloggen på sistonde, men jag antar att jag bara inte känt för det – ni vet hur det är – allt går i vågor. Men nu ska jag väl försöka vara tillbaka ett tag och uppdatera lite mer regelbundet.

Idag åker jag med Micron (min bil) till East Ride. Adde ska hjälpa mig att fixa den eftersom den inte klarade besiktningen. Lite väl rostig och lite fukt – ska det vara så mycket att gnälla om…Nej det tycker jag faktist inte…nu är ju Micron inte så jätteglad. Dumma besiktningsman…

Vi kommer vara där i helgen och umgås med Addes föräldrar och kanske renovera badrum? Man vet ju aldrig . Mamma åker till Egypten på söndag och tyvärr kan jag inte vara där och köra henne till flygplatsen (det är inte så kul, eftersom jag i stort sett varit med varje gång hon åkt). Men så är det väl när man blir äldre man får absolut inte allt man vill…

Ska även försöka läsa lite böcker i helgen hade jag tänkt. Jag ligger lite efter i bokläsningen – ja med efter betyder bara att jag inte har läst så mycket jag velat – har precis läst ut en bok som tog mig ca 1 månad att läsa och det är väldigt lång tid för mig, jag brukar läsa ut böcker på någon dag. Ja ja…vi får se om jag tycker boken jag läser nu är så pass bra att det går fort. Det är i alla fall en av Stieg Larssons böcker – alla har ju sagt att dom är bra, fast sorgliga och läskiga – men vi får la se.

Adde och jag har föresten varit JÄTTEDUKTIGA vi har redan skrivit alla julkort som ska skickas ut och sen har vi börjat på julklapparna. Yep – i år börjar vi tidigt. Men det är skönt att i alla fall korten är klara, för det känns som att det är en sån där sak som kan ligga och bara irritera. Vi var ju i huvudstaden förra helgen och skulle julklapps-shoppa, tyvärr blev det väl inte så himla mycket julklappar men nu har vi alla fall varit ute på Recon – som Adde skulle ha sakt. Men vi har i alla fall hittat 1 present till Pappa och 1 present till Ankie och Bosse. Sen har vi även funderat ut julklappar till i stort sett alla andra. Och några är på gång. Nu gäller det bara att komma på vad jag ska köpa till älsklingen, för det är inte helt lätt! Jag har iofs köpt 1 julklapp, men jag tror att han vet vad det kan vara…Dumt! Jag håller även på med en hemlighet till Adde, men jag tänker inte berätta vad det är eftersom att jag vet att han är här inne och läser ibland – utan att lämna några spår . Samma sak med julklappar till Mamma – dom kommer jag heller inte att skriva något om – för hon bus-läser också bloggen.

Ja ja…jag antar att jag återkommer under dagen med mer…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…