Moving, Uppsala

Flyttkärring…det är jag det!

Idag har det plockas och sorteras massor. Har faktist varit väldigt duktig och nu så har jag ont i huvudet och är jättetrött…tack televerket.  Nej, men allvarligt så är jag faktist på god väg att vara klar nu och det känns väldigt skönt. Har sorterat papper och pärmar och nu känns det som att jag inte har lika mycket skit längre. Och så har jag ju kollat skor och väskor också, och kommit fram till att jag faktist inte har några släng/ge bort väskor…haha…är ni förvånade?


Jag ska försöka se till att fixa den sista kartongen idag och så blir det finlir och annat imorgon istället. Det skulle vara skönt. Men vi får väl se hur det blir med det…just nu så värker mitt huvud och känns som att det väger 10 kg.

Hoppas ni har det bra i kvällssolen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…