Uppsala

Annoying

Jag bor som några av er vet i korridor och då får man helt enkelt inse att man bor väldigt nära andra människor som man själv inte har valt. Och i det stora hela har det varit helt ok, visst har man varit tvungen att lyssna på massor av fester och folk som har gjort både det ena och det andra…hmpf…

Inatt däremot så ringde det på min dörr kl 03:52, jag höll på att skita på mig. Vaknade helt skräckslagen och var “rädd” i 10 minuter efteråt. Jag var alldrig ute och kollade vem det var eftersom jag hörde att det även ringde på grannarnas dörrar. Antagligen var det någon som varit och festat och gått till fel våning. Mycket irriterande. Men ännu mer irriterande blev det. Personen i fråga gick upp en våning och började ringa på där också. Då är det någon som klampar fram till dörren och öppnar. Och jag menar verkligen klampar. Helt otroligt, det lät som en Heffaklump (Tack Nalle Puh!) klampade omkring där uppe och gick fram och tillbaka i korridoren.

Nu ikväll hörde jag åter igen…klampandet av Heffaklumpen med träskorna. I och för sig tror jag faktist att det möjligtvis kan vara Sasquash (Snömannen) som bor där uppe. Spännande. Annorlunda. Häftigt. Heja Snömannen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…