Bibbi.Ulf, Food, Mom-Dad, Uppsala

Helgens fest

I helgen var det släktträff eller rättare sagt släkten träffades pga fasterns födelsedag. Som vanligt var det mycket trevligt med god mat och dryck och trevligt sällskap. Det enda som inte var kul var att min älskling inte var med och firade (han lekte hårt arbetande man istället 🙂 ).

På menyn
Fördrink: Limoncello
Förrätt: Parma skinka med honungsmelon, Rökta biffskivor med ruccolasallad, skivad mozzarella och tomat och basilikablad.
Huvudrätt: Ren- och trattkantarellslasagne och en fräsch sallad
Efterrätt: Fruktgino

Alltså hos fastern är maten alltid helt fantastisk, hon är väldigt duktig på att laga mat. Jag måste säga att jag var lite småskeptisk till lasagnen eftersom jag inte riktigt tycker om svamp, men jag måste erkänna att den var helt gudomligt god. Hon hade i några hemliga ingredienser; fetaost och messmör. Det låter inte så himla gott, men det var helt fantastiskt.

Gott gott i gott gott!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…