Me

Work and no play, makes K a dull girl

Hm…jag har väl alltid haft svårt att veta vad jag egentligen vill göra med mitt liv. Har haft massor med olika yrken som jag tyckt varit det “bästaste” i “helaste” världshistorien.

Vid 8-års ålder: 4 jobb, basketbollstjärna, polis, fotomodell och delfinskötare. Hm…ja…jag skulle typ jobba 6 timmar på varje ställe. Sova behövde man ju inte göra…

Vid 12-års ålder: Marinbiolog, jag skulle glassa runt på en lyxbåt i medelhavet/röda havet alt Australiens kust och studera hajar. Självklart var det kankse en ganska skev förståelse av vad marinbiologer verkligen gör.

Vid 17-års ålder: Datahacker. Mmm…ja, jag skulle helt enkelt bli en jävel på datorer. Det sket sig ganska snabbt.

Vid 18-års ålder: Nån som jobbar på en Ambassad, ja och så klart jobba mig upp till Ambasadör. Nej då jag hade inte all storslagna drömmar.

Nu: Nu vill jag bara bli klar med skiten =)

Såg att Anna hade en länk till ett test som man kunde göra på TCO hemsida för att veta vad man skulle passa som. Jag gjorde testet och skulle tydligen passa som “grävande journalist”. Ha ha…det är nog det enda jobbet som jag nog inte skulle kunna fixa. Jag är nyfiken som få men gillar inte riktigt att sitta och snoka reda på saker. Så här stod det att en grävande journalist gjorde/var:

Du är en viljestart och energisk person med stort socialt patos. Din värld är svart-vit – uppdelad i gott och ont, bra och dåligt. Eftersom din radar är inställd på att upptäcka samhellets fel och brister passar du utmärkt för att jobba som grävande journalist. Det är ju din chans på sikt förändra världen!
Om du inte har anlag för kvalificerad journalistisk verksamhet får du hålla till godo med biståndsarbete eller ideellt arbet i valfri orgainsation med inriktigt på att hjälpa fattiga/djur/veganer. Du kan också ägna din fritid åt att skriva arga insändare i lokaltidningen. Alternativt arga lappar i tvättstugan.

Låter precis som jag 🙂 Nja, kankse inte riktigt, men jag kan garanterat vara den som skriver arga lappar. Hm…äh jag får nöja mig med att bli marknadsförare, jag kommer i vilket fall som helst inte byta inriktining nu…det orkar jag inte riktigt. Jag tror att det kommer bli kul ändå =)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…