KFC

Grevinnan och jag på Saltå Kvarn

Ibland behöver man bara träffas och få prata av sig med sina vänner… Att få lyfta på locket och bara spy galla eller berätta roligheter. Jag är väldigt lyckligt lottad att ha några riktigt värdefulla kompisar, som jag vet att jag kan lita på i ur och skur… Vi träffas inte lika ofta som jag hade velat, eftersom vi bor som vi bor, men de har en stor plats i mitt hjärtat…

Igår träffades jag och Grevinnan för en spontan fika på Saltå Kvarn. Vi tjattrade på som vanligt och hann prata om allt och inget, och det är så skönt att bara få prata av sig och få var ett bollplank när det behövs…

Sen tog vi en tur i shoppen och plockade på oss lite småsaker… De har så mycket fint och gott!

Tack för en mysig stund Grevinnan!

//I met my friend Grevinnan at Saltå Kvarn yesterday for a well-needed chat with the best of friends. A lunch and then a stop in the shop for some of their great eco products. //

20130517-102327.jpg

Du kanske också gillar…