Food

Kryddblandningar från Änga Gård

Kryddor är en av mina svagheter, jag har så otroligt mycket kryddor som jag fyllt skåpen med och använder dagligen. Jag älskar att botanisera blandkrydfor närjag är på resande fot och har mängder av kryddor som jag köpt hem från mina resor. Även hemma köper jag mycket med kryddor gärna på marknader och lite roliga affärer. Dessa kryddor hittade jag på Taxinge Julmarknad när jag och Grevinnan var där, producenten heter Änga Gård och ligger i Solna. Dessa tre burkarna var de som passade mig bäst, men mest Älgskogslek eftersom jag länge letat efter en kryddblandning som skulle passa älg. Annars blir det lätt bara enbär som krydda. Heta Nätter används med fördel till potatis och Grillkryddan innehåller mycket chili. Det ska bli roligt att testa dessa framöver.

20131127-180324.jpg

Du kanske också gillar…