Adde, Food, Hansson, Max

Söndagen

Efter att vi var ute i skogen med Max i söndags så var det såklart så att vi var lite trötta och hungriga när vi kom hem. Det var dags att både utfodra hunden och människorna. Så Adde började med att tända eld i kaminen, Hansson täljde pinnar från tomten och jag utfodrade Max och fixade korv med bröd. När Max ätit klart gick han och la sig i sängen och slocknade som en utslagen hjälte.
Vi satte oss runt eldstaden (inomhus) och grillade korv. Det var supermysigt! Det gick alldeles utmärkt att äta korv med bröd till middag 🙂 Sen till efterrätt blev det marängsviss med hemmagjord chokladsås. Mums!
En underbart trevlig dag med utomhusaktiviteter och dagen då vi lärde Max att det är roligt att åka bil 🙂

IMG_0191.JPGIMG_0202.JPGIMG_0165.JPG

IMG_0095.JPG

 

Du kanske också gillar…