Festivities · Kollegor

Namngivningen som blev bröllop!

I lördags var det dags för namngivningsfest för vår kollega Marres lilla sötnos Wilde. Dejmdon, LL och jag åkte från Linköping mot Ljusbro finklädda och kammade, det händer ju inte ofta för oss =)

  

När vi kommer fram till Marres föräldrars hus ser vi Marre i en jättefin vit bröllopsklänningsliknande klänning och känner hjärtat hoppa till i bröstet. Vad som vi tror är en namngivningsfest visar sig vara ett vackert sommarbröllop också =) Vi får varsitt glas och njuter av solskenet och att få träffa Marres familj och vänner. Solen skiner och det är verkligen en perfekt sommar dag att fira kärleken på så många olika sätt.

Vi sätter oss till bords, långbord och det är så vackert dukat. Vi är spända av förväntan!

Namngivningen för söta lilla Wilde är vacker och Marre gråter, så vi gråter. Det bara rinner ner för kinderna… Vi har bara träffat den lille killen en gång, men vi känner kärleken och välkomnar den lille in i gemenskapen. Det spelas vacker musik och sjungs vackert och vi gråter lite till.

Och sen blir det tyvärr bara ännu värre… Marre och Nicke tar händer och blir make och maka…

En underbart vacker ceremoni, så underbart vackert! Vi skålar för brudparet och torkar ögonen. Lyckan är våran tillsammans med finaste Marre. All hennes lycka är våran och vi önskar dem all lycka i världen!

Kramkalaset är ett faktum och alla som inte har vetat att det skulle bli ett bröllop är så lyckliga. Brudparet skiner och det finns en glädje som nästan går att ta på.

Wilde är så gullig att vi nästan inte vet var vi ska ta vägen. Och dessa små Converse… =)

Vi tog ett tur förbi packetbordet för att lägga undan vårt packet till lilleman.

Sen dukades upp med buffé. Helt otroligt med mat, så mycket gott. Och vi skrattar och äter tills vi knappt vet var vi ska ta vägen.

Och efter en stor buffé, så bjöds det på en fantastisk ostbricka och sen så efterrättsbuffé. Oh my!

LL har bakat den superfina tårtan, så hon visste ju om att det skulle bli bröllop, den lilla luringen =) Men visst är den underbar!   Och smaken, ja den var gudagod!

Marres superdupergoda blåbärsmuffins men blå vackra knappar.

Sen njöt vi av en fantastiskt mysig kväll med skratt, sommarvärme och kärlek i luften… Helt enkelt en underbart trevlig kväll!

Stor grattis Marre och Nicke! Vi önskar er all lycka och välkomnar lille Wilde in i gemenskapen! <3