Food

Tacos utan tequila

Vi körde en taco utan tequila igår. Det blir mycket färgglatt men eftersom Adde skulle jobba i helgen och Hansson skulle köra hem på kvällen, så körde vi på kör-Corona med lime och inga shotar alls. Ska jag vara ärlig så var det väldigt skönt att bara äta lite gott, skratta åt veckan som varit och försökt att lägga det bakom oss.

Till tacosen gjorde jag som vanligt guacamole, men denna gången blev det en chunky variant med massor av sambal och lime. Det tycker i alla fall jag är gott. Jag är inte lika förtjust i koriander så jag brukar skippa det helt och hållet, kanske inte helt äkta men ändå.

IMG_4774

McLovin var ju klart på plats och trots att han egenligen inte tillför så mycket till själva kvällen – han är ju en korkskruv liksom… Behovet finns inte, så är han med som för att skapa en atmosfär. Trots att tequilan fick vila så skapades det foljehattar och vi skapade konstiga rullar med så mycket innehåll att vi knappt fick in dem i munnen. Precis som vanligt alltså =)

IMG_4775

Sen roade vi oss med några trevliga Kit Kat som jag fått av Hyena (för hundra år sedan men inte hunnit testa ännu) med smakerna av Macka Green Tea, Sötpotatis samt Cheesecake. Och det roliga med dem förutom smaken var att man kunde flambera dem så att man fick ytterligare smak. Som Heyna sagt tidigare, en superrolig grej men kanske inget man behöver testa fler gånger… =)

Tack snälla Hyena för att du delar med dig av dina roliga fynd =)

IMG_4776

Du kanske också gillar…