Shopping

Shoppingdag

Vi hade en riktigt trevlig dag igår och vi fick även med oss Hansson norröver så är faktiskt redan tillbaka hemma. Vi tänkte annars kanske sova över men det är lite skönt att komma hem och sova i egen säng. Men det blev en lång dag och vi kom i säng sent efter en liten biljakt tillsammans med polisen på E4:an. Väldigt spännande! =)

Idag har vi fått sovmorgon till och med. Det är nog första gången sen vi skaffade Max som vi fått en ordentlig sovmorgon. Första gången Max kom in i sovrummet för att kolla till oss var 07.30, det är ungefär 2 timmar efter vanliga tiden. Men vi fick honom att gå lägga sig och vi vaknade till vid strax innan 10. Så himla skönt!

Sen blev det prommis och lite snabbfrukost innan vi bar av in mot stan för att handla lite. Vi skulle besöka XXL, Willys och CityGross för att storhandla. Men det blev några extra butiker och så hängde även Hansson med så det var ju trevligt =) Och kolla vädret, helt otroligt vackert!
IMG_5069

Och bara för att så kom vi hem med varsin ny dator… Yep, det var dags nu… Yay!

IMG_5070

Mycket shopping blev det så nu är kylen, frysen och skafferiet fullt och lika så Maxens godislåda samt en liten kylfläkt till honom att ha i bilen när det är varmt.

Väl hemma igen blev det lite mat och softande soffan… Vila, äntligen =)

Du kanske också gillar…