Design, Food, Max

Avokado, ägg och kesofrukost!

Idag är Adde på utbildning, en utbildning som tyvärr ligger mitt i vår semester, men det får helt enkelt vara så. Så jag kör en solosemester idag =)

Jag började dagen med en av de godaste frukostarna jag vet… Det ser inte snyggt ut och det går inte att äta det vackert. Men det är så gott med kokt ägg som äts med majonnäs, keso som kryddas med aromat och salladskrydda samt avokado kryddat med paprikapulver. Omnomnom!2016-08-30 tisdag (1)

Sen blev det kanelkaffe med några Inredningstidningar. Love!2016-08-30 tisdag (2)

Max och jag tog många prommisar och sen spanade vi efter husse en hel del. Man kan ju göra det med hundar, de glömmer ju ofta bort att man gjort det tidigare =) Min fina hund!2016-08-30 tisdag (3)

Sen blev det en del målning men efter en liten stund kändes det inte Rätt och då slutade jag direkt. Jag vill inte måla när det inte känns rätt för då målar jag inte bra och därmed blir jag bara ledsen…

Så istället blev det flera avsnitt av Major Crimes istället samt gos med Max. En vilodag helt enkelt. Skönt!

Du kanske också gillar…