Me

Ett riktigt antiklimax…

img_0750

Jaha ja… Det blev ju inte riktigt som vi trott idag.

Igår när jag kom hem från jobbet och tog en prommis med Max så råkade jag trampa ner i ett hål i asfalten som kommunen vägrar fixa och ramlade och gjorde illa foten, fotleden, handleden och skrapade upp knä, händer samt smalben. Max blev jätterädd och försökte ta hand om så gott en gullig hund kan, Adde vrålåkte hem från jobbet för att jag knappt kunde ta mig hem och det blev inget Julbord som vi tänkte laga. Så det blev ganska smärtsam och trist kväll istället för att bara kunna njuta av kvällen.

Idag hade vi tänkt att Mellandags-shoppa men det är inte riktigt möjligt då jag knappt tog mig ur sängen. Fotleden är lite trasig men inte stukad som tur är. Men vi tar istället en lugn kväll i soffan och inte heller något Julbord idag heller… Men visst det är ju skönt det också, men jag hade sett fram emot en mysig dag på stan med min fina make. Gå hand i hand och fika på något mysigt fik och kanske hitta några försenade julklappar till oss själva. Men men…

<3

Du kanske också gillar…