Weekend

En solig lördag

Idag var det en helt fantastisk vårdag, värme och solsken. Så det var dags att byta däck och fixa med lite sånt där som behövs när vintern börjar dra sig tillbaka.

Men först vinkade jag och M av Adde till skjutbanan och jag passade på att städa kylskåpet. Det var på tiden kan vi säga, men vanligtvis har vi ganska mycket burkar som blir släng men idag var det inget sånt, så vi har massor av burkar och tuber och sånt som vi borde använda upp… Ni ser ju bara hur mycket grejer vi har i dörren.

Gårdagen terrorattack ligger fortfarande högt upp i tankarna och det kändes som att det bara var helt overkligt. Ett paniksamtal till Wilderbeast och Flipps, för att bara kontrollera att allt var bra med dem. Och även så skönt att få meddelande från vännerna, alla mina mår bra! Pratade med mamma och pappa och de kändes bara så långt borta…

När Adde sen var på väg hem började jag laga lunch och Hansson tog sig ut med sin ena bil (året runt bilen) för att byta däck på även den. Det blev en ost- och skinkpaj, dock blev pajdegen inte bra, pajdeg är bland det värsta jag vet att laga, jag lyckas nästan aldrig. Men fyllningen blev god.

Max låg på bron och mös hela dagen… Han har det inte så dumt den ligga myskillen.

Blåsipporna har ploppat upp i rabatterna och i skogen på tomten. Det är ju så vackert!

Jag satte mig i solen och pratade igen med Mamma och pappa medan killarna bytte däck på våra tre bilar. Det är så bra att hjälpas åt så där när vi har all utrustning hemma och det går ju väldigt fort. De är duktiga mina killar!

Sen började det mörkna och det blev dag för middag. Jag älskar min Nordic Light den passar lika bra resten av året som adventsljusstake. Den är så vacker!

Premiärgrillning alltså. Gratäng, Vildsvinskotletter och grillade champinjoner, det behövs inte så mycket mer. Mums!

En perfekt vårdag! I love it!

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. […] av saker på Coolstuff.se och hittar väldigt mycket roliga detaljer som jag har hemma bl.a en ljuslåda, jelloshotglas, köttslitarverktyg (som inte finns kvar längre). Har hittat några på rean som […]

Kommentarer är stängda.