Festivities, Photography

Att ha fyllt 35

Jaha ja, då har man fyllt halvvägs till 70. 🙂

Jag blev firad på morgonen av mina killar med sång, ljus och paket. En muffins fick agera födelsedagsfika med en ordentlig ljuskrona till ljus.

Max förstod kanske inte riktigt helt vitsen med sång men hängde med i oooaaaandet ändå.

Och så paket med en så efterlängtad present! Åh!

M fick leka med snörena och det var helt omöjligt att hålla still då tydligen. Snören är grejen!

Min fina älskade nya kamera, en Canon G7X med alla bra funktioner man kan önska sig med en kompaktkamera. I stort sett en systemkamera i miniformat, det du inte kan göra med denna behöver man inte kunna som hobbyfotograf. Du kan ställa in allt, bländare, iso, slutartider, fokus med hjälp av touchskärm, och så tar den jpeg samt raw och har wi-fi. Jamen precis, ni hör ju… Sååå nöjd! Tack Adde och Svärisarna! ❤️ Sen bar det av till jobbet, efter lite mer morgongos med mina finaste killar. Där hittade jag hela min arbetsplats överöst med ballonger. Så himla gulligt! Ute sken solen och det såg ut att bli en fatastisk november dag med lite kyla och solsken.

Som om det gått ut ett pm i företaget kom det förbi kollegor och grattade och kramade hela dagen. Sötaste! Vi käkade lunch ute, supergulligt med så många som ville hänga med ut och äta. Sen löpte dagen på som vanligt på jobbet och när jag om hem hittade jag ett paket i brevlådan från finaste Grevinnan och Sir. Dom glömmer aldrig dom, mina fina älskade vänner!Så perfekt med te i dessa tider och en god marmelad till osten saknar jag just nu, så jag är så tacksam ❤️ Sen föll mörkret över Östergötland och vi bjöd in till lite födelsedagsfirande på kvällen. Så där lagom med mat, dryck och goda vänners sällskap. Mer behöver man inte för att känna sig rikast i världen! En superfin chiliplanta med ätbar chili från Hansson, som inte hade så dålig styrka i chilisarna. Lite halvsvulna läppar fick vi efter att vi testat varsin, men det är ju då guld ju!

Blommor i masdor, denna underbara komma Adde med… älskar! Sen maten då, ja, som vanligt slår vi på Smörgåstårta till födelsedagarna. Och denna från Essis Mackeria är vår favorit. Omnomnom! Och man måste ju såklart även ha tårta när man fyller år, så en Princesstårta fick ju också smyga sig in… med den fantastiskt roliga ljushållaren! Sen fortsatte firandet utan mat, för att magarna stog i fyra hörn men med mycket skratt och gott humör. Perfekt födelsedag i min mening! ❤️

Tack för alla gratulationer, i alla kanaler, ni är underbara med all er kärlek! ❤️

Ovan bilderna från kvällen med blommor och tårtor är tagna med min nya älskling G7an och sen överförda via Wi-Fi till mobilen. Älskart! Bra kvalite på bilderna (även i mörker) och snabb uppladdning via mobilen. Det är guld det!

Du kanske också gillar…