Adde, Hansson

Att fira in semestern 2021

Dags för den årliga “Fira in Hanssons semester“-lördagen! Och det vet ni ju innebär att vi har en härlig kväll, förhoppningsvis i värmen och njuter av gott att dricka, äta och Shisha! Här har ni tidigare årens firande, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, och 2020. Att gå på semester är ju bland det härligaste man kan göra under året och det krävs firande av rang =)

Efter lite mekande med ATVn för killarna så knäckte vi Bubblet och startade av firandet på årets näst varmaste dag.
Till tilltugg eller förrätt blev det Löjromschips med smetana, Chili Cheese krustader och baconlindad chevre. Riktigt gott! Perfekt med salta snacks när det är så vamt. Passade perfekt till bubblet.
Nomnomnom!
Hansson hade med sig en Casa Marrone Blanc de Blancs – rekommenderas varmt!
Dagen var varm, strax över 30 grader men som tur var fläktade det lite. Skönt!
Till middag blev det Ryggbiff från nästgårds som sous-vide:ades och sen grillades. Serverade med potatisgratäng, sparris, champinjoner och några inlagda godsaker samt bearnaisesås. Nomnom!
Maxen är en sötkorv!
Till efterrätt blev det Jordgubbar med glass med några tvistar. Vi hämtade två burkar nyslungad honung från grannarna och ringlade det över tillsammans med riven basilika. Riktigt gott!
Resten av kvällen njöt vi av gott att dricka medan solen sjönk ner över horisonten.
Guldigt!
Max tyckte mörkret var väldigt spännande!
Och vi tände Sishan och luften fylldes med en söt doft av Vattenmelon!
Bordet fylldes av lik, musiken spelades, myggmaskiner, svischa, lyxrom och chips. Nomnom!
Nån (läs Adde) tog fram Hjälmen och Hansson Njöt av känslan av SEMESTER! Och kvällen avslutades när shishan var slut och mörkret nästan föll. Det är ju så nära midsommar så det blir ju inte mörkt! Adde behövde gå upp väldigt tidigt på söndagsmorgonen, så när vi bara hade några timmars somna kvar tills väckarklockan ringde, gick vi och la oss. En helkväll som platsar väl in i minnena för denna härliga tradition, jag är väldigt nöjd att jag kom på det för sju år sedan! ❤️

Du kanske också gillar…