Shopping Veckans villhöver

Önskelista: Juli 2020

Inlägget är reklam för Cervera och innehåller annonslänkar

Trots att jag inte fyller år på länge så tänkte jag att jag skulle börja lägga upp Önskelistor på bloggen, något att hålla koll på om ni känner att ni vill köpa en present till mig ? Feel free, jag kommer inte tacka nej till något av nedan! Men också som en liten påminnelse till mig själv att hålla koll på vid reor och liknande. det finns så mycket fint ?

Global magnetlist 81 cm – denna skulle passa så bra till våra globlaknivar, och vi behöver den största då vi har många knivar nu. Pris 2099 kr men på 20% rabatt nu 1679 kr.
Gefu Hamburgerspett (rostfritt) – snygga hamburgerspett, 19 cm långa och går att diska i diskmaskin. Kostar 179 kr men på 30% rabatt just nu 125 kr.
En riktig klassiker – Klong Constella ljusstake 5 hållare – så vacker och klassisk, både denna och 10 hållaren. Pris 699 kr. Funnits länge och är så snygg, kan användas till värmeljus eller som vaser, supersöta!
Hilke design – Piccolo no. 1 – finns i förnicklad mässing och mässing – himla söt i grupp, tänker mig 7-10 stycken tillsammans. Superfina! Pris 179 kr.
Georg Jensens Cafu ljustake 2-pack, älskar formen på dessa! Cafu-kollektionen är designad av HolmbäckNordentoft som en hyllning till Georg Jensens alla tidigare kända formgivare. Pris 749 kr. Även denna skulle vara vacker i grupp tillsammans med värmeljusvarianten.
Iittala – Lantern ljuslykta 60 cm – mörkgrå men finns i andra färger och ett värmeljusutförande. Älskar att det ser ut som att ljuset svävar och att lyktan är stor, prefekt i ett fönster. Priset är galet i mina ögon men ibland kostar det med vackra saker – 2599 kr.
Steltons Hurricane lykta – en variant av lyckta som används i områden som drabbas av hårda vindar då luktar insta ska kunna släckas pga sin form. Botten är insatt stengods och har ett ”regnvattenshål” om den står utomhus. Priset 549 kr är väldigt överkomligt och finns i två varianter. Har en liknande lykta med biogasbrännar som jag tycker väldigt mycket om.

En lista med Villhöver grejer som mitt hjärta slår ett extra slag för idag!

Du kanske också gillar…