Veckans bilder

Veckans bilder 2018 – v26

Ytterligare en spännande händelse i min bussåkarkarriär… inte visste jag att det var sån dramatik att åka buss ? När jag steg på en morgon var jag heeeelt ensam på bussen. Det var jag och chauffören som åkte tillsammans hela vägen från min hållplats till slutstation, typ-ish 2 mil… Jo då, a day in the life liksom ?

I veckan kom solen tillbaka. Vi har ju haft regn och rusk i ca 1 vecka, över midsommar såklart. Men nu är sommaren tillbaka i alla fall några dagar. Men vi får väl se ?

Veckan har varit liiite stressigt på jobbet. Många beräkningar att göra åt kund, massor av excelfiler men pga sjukdom så fick jag hoppa in och RTMa igen. Vilket ledde till att det blev många timmars jobb hemma på kvällen istället. Ibland måste vi alla bara ta kavla upp armarna och sköta allt som måste göras trots att det är ont om folk och mycket brandsläckning. Men lunch vid skrivbordet blev det varje dag denna vecka!

Min älsklingspenna är slut, den turkosa är ett minne blott. Tyvärr har jag inte hittat en liknande igen, men hojta till om ni vet var dessa finns.

I fredags skulle jag bara jobba till lunch, blev trots allt nästan en heldag eftersom jag åkte in så mycket tidigare. Men jag blev stoppad i dörren på vägen hem och fick sätta mig igen och fixa ytterligare en brandsläckning och släppa det till mina kollegor. Adde och jag skulle åka till Sthlm tidigt men det blev tyvärr inte så. Men när jag väl kom iväg, 1 1/2 timme senare så stannade jag till och köpte hem lunch till Adde och mig.

När Hansson var hundvakt för Maxen i när vi var i Sthlm och Uppsala passade han på ändra meddelandet på Lightboxen. Jamen visst, för vissa, läs Hansson, är det snart semester men för oss dröjer det ett tag till. Vi går v32.

En vecka som präglats av mycket jobb, men också en hel del roligheter!

Du kanske också gillar…