Food

Semester-AW

Jamen visst kan man ha AW fast man är på semester. Vi jobbar ju hemma, med renovering eller i trädgården, det är väl också work, hard work work work! ?

Hansson har ju faktiskt gått tillbaka till arbetet efter sin semester så han jobbar väl i alla fall på “riktigt”. Kupongerna för The Bishops Arms hade landat i brevlådan så platsen var given och det är ju trots allt torsdag, varför ändra ett vinnande koncept! ?

Zenit hade gått och gömt Hanssons kupong eller så ville hon helt enkelt följa med, men hon och Max fick stanna hemma denna gången också.

Inte så mycket folk på plats på BA idag, antar att det inte är lika varmt på kvällarna längre och lockar inte till utgång längre. Sommaren går mot sitt slut och det är dags för folk att börja jobba och börja vardagen igen.

Vi började med en Charkbricka enligt tradition, men denna gången tyckte jag tyvärr att det kändes tråkigare än vanligt. Enligt menyn var den samma som vi åt förra gången men det var inte riktigt det som kom på brickan, tror jag, annan chark och annan ost.

MARINERAD MOZZARELLA, OLIVER, SPICKEKORV FRÅN WADSTENS CHARK I LOFTAHAMMAR, LUFTTORKAD SKINKA FRÅN ALVIKSGÅRDEN I LULEÅ, TAPENADE, VIT CAPRINOST FRÅN LÖTS GÅRDMEJERI SAMT BRÖD

Killarna tog som vanligt öl och jag tvingade dom även denna gången att testa något nytt, men först tog dom det gamla vanliga, Bitburger.

Jag tog som alltid Steakhouseburgaren och lämnade brödet. Jag gillar deras burgare men brödet behövs absolut inte ? Älskar att man får mycket inlagd gurka/pickles, det är en riktig favorit!

Grabbarna tog Fish’n’Chips, den är ju riktigt bra! Med lite Malt Vinegar och det är fulländat. Till och med deras mushy peas är grymma!

Grabbarnas andra öl var tydligen ingen hit, Konrad, en tjeckisk öl smakade ok men var inte något speciellt. Trist, men man får ju testa sig fram lite till goda sorter…. annars hittar man ju aldrig nya favoriter, eller hur killar? ?

En trevlig kväll fylld med skvaller och sånt som hänt under semestern, Hansson har ju varit iväg i nästan 2 veckor och hade mycket att berätta! Tack för en härligt kväll med många skratt!

Du kanske också gillar…