After work, Food, The Crazy Three

Torsdags aktiviteten

Ja, ni börjar väl tröttna på mitt tjat om AW på torsdagar ? Men det har blivit lite av en tradition nu och man bryter inte traditioner, det är sen gammalt!

Denna AW var tyvärr inte alls som jag trodde den skulle bli. Först och främst skulle jag ha AW:at med Emmut och Jossan men vi fick boka om. Så jag var ute med killarna och det gick ju minst lika bra ? och denna gången tog vi ett beprövat ställe Pinchos, men vi ångrar nog det nu. Ni ska få höra varför ?

Vi hade bokat vid 19.15 och det var en hel del folk på restaurangen, men inte fullt på något sätt. Vi gjorde våra beställningar och jag och Hansson fick vår dricka, varsin Hallonmoijto, relativt snabbt, Adde som beställde en Cola fick vänta ytterligare 10(!) minuter. WTF!

Sen fick vi bara vänta ytterligare 30 (!) minuter för att få våran mat, men det var bara jag som fick min mat. Adde och Hansson fick vänta ytterligare 20 minuter på maten och jag fick äta själv eller så skulle jag fått äta kall mat.

När vi fått första omgången mat så beställde vi nästa eftersom vi misstänkte att det skulle ta lång tid. Och jösses va rätt vi hade, restaurangen tunnades ut och vi och 2 andra bord satt kvar på hela främre delen av restaurangen. Trots att det inte var mycket folk tog det 1 timma och 20(!) minuter innan vi fick nästa beställning! Helt fucking otroligt!

Maten var det ju inte alls fel på, jättegott som vanligt men vi vart så himla besvikna att det tog så otroligt lång tid och att vi inte fick maten tillsammans. Det var inte tal om att ta dessert, vi orkade inte vänta ytterligare en timme.

Tyvärr var nog detta sista gången vi går till Pinchos i Linköping. Supertrist då det blivit lite av vårt stammisställe. Men det hår inte längre, servicen har blivit riktigt dålig och det är helt inte kul längre.

Men vi har ju alltid kul ihop så kvällen var trevlig trots allt. Och som vanligt får killarna vara mina bollplank när jag rantar om allt och inget ❤️

Du kanske också gillar…