Veckans bilder

Veckans bilder 2018 – v47

Snart slutet på november, hel sjukt egentligen hur fort tiden går. Men alla runtomkring pratar om att det snart är jul och jag vill bara slå dem i ansiktet. Lugna ner er för fan…. Jag vill inte tänka på julen ännu, jag vill vänta….

En ny/gammal kollega FloFlo har börjat nere hos oss och när han jobbar kväll så preppar han kaffemaskinen för oss som kommer in tidigt på morgonen. Jag trodde att när Jojo slutade jobba natt så skulle det inte hända igen, men det gör det. Så snällt! OCH sen städar han köket också, så diskmaskinen är tom/har utrymme. Det är så skönt att det är färdigt när man kommer på morgonen så att man slipper börja sin dag med att städa undan innan man kan laga kaffe. I love it!

En dag när jag kom hem så hade M renoverat i hundgården. Han hade skapat ett konstverk av sin Biabädd =) Han hade helt enkelt shreddat bädden till bara småskit och det var bara att slänga. Det har han inte gjort sen han var unghund. Knashund! Så nu har han ingen säng ute i hundgården och vi ställer nog inte ut en till, ja kanske när det börjar bli kallt. Då tillåter inte “mattehjärtat” att han inte skulle kunna ligga i bekvämt…

Sötisen… Den där blicken <3

Säsongens första snö när Adde och jag åkte en till jobbet en morgon. Vi tog Tankuu och det snöade hela vägen till jobbet.

“Sluta Matte” =)

I fredags tog jag några timmar ledigt på jobbet, eller rättare sagt jag jobbade 3/4 delar av min dag när Adde kom och hämtade mig. Vi skulle köpa lite grejer som Adde skulle ha till helgen. Efter att vi shoppat lite så tog vi lunch på Eataliano, fusion mellan asiatisk mat och italiensk mat. Det fanns sushi och asiatiska grytor, husmanskost och pizza och spaghetti. Så en riktigt salig blandning och sushin var fullt godkänd =)

Nomnomnom!

I lördags vaknade vi upp till ett vinterlandskap, Winter Wonderland. Älskar’t! Och sen att det ligger kvar gör det hela bara underbart!

Sen på lördagskvällen var vi på Considgalan i Blå Hallen på Stadshuset. Helt galet men det kommer ett separat inlägg om det senare. VD Peter Hellgren höll tal tillsammans med Johan Rheborg.

Winter Wonderland längst med E4:an. Fint!

Du kanske också gillar…