After work

AW med Stödisarna

I veckan hade vi besök från våra kollegor från Borås och Borlänge, första gången alla 8 WFMare jobbade tillsammans på ett och samma kontor. Superkul att lära känna dem lite mer och få lite mer face-to-face kontakt med dem. Och nu passade vi på att gå ut och käka och bowla tillsammans en kväll, tillsammans med våra andra avdelningar i BST, dvs IT samt RTM. Vi är ganska många i vår Stödis-avdelning ?

Vi träffades på Strandgatan 2 och när jag kom in satt JoJo och väntade. JoJo är ju pappaledig och vi har inte setts på en månad och det var alldeles för länge sedan, han är saknad pojken!

När det var dags började vi röra oss mot skorna, för att byta om, alla hade tyvärr inte kommit ännu men vi ville ju se till att maxa tiden på Bowlingbanan. Skorna på och ett klot utvalt och vi bildade team lite random med vilka som råkade vara på plats. PP, Cabe och Karlsson blev ett lag och vi kanske inte var superbäst i början. Jag började med TVÅ nollor, suck! Men sen började det gå lite bättre men tyvärr var vårt lag inte världsbäst tills PP och Karlsson började få in Strikes och Spares. Bra jobbat! Jag köpte mig en Smirnoff Ice och hoppades att det skulle bättre och det gick faktiskt liiite bättre.

När vi bowlat klart så blev det dags för middag, det blev ett långbord där alla 17 fick plats. Riktigt kul! En Corona i väntan på maten.

Många roliga diskussioner bl.a Mutskandalen på Systembolaget, skytte, julklappar och jobb. Alltid en hel del jobb ?

Sen var det dags att äta, vi hade förbokat eftersom vi var så många och jag hade valt en BBQ-burgare, som var superbra. Mört köptt och bra smak.

Efter middagen flyttade några av oss mot biljardborden och fortsatta skratta och snacka om vartannat. Riktigt kul!

Många börja runda av kvällen men vi var ett tappert gäng som höll i till kvart i tio och sen blev jag hämtad av Adde och Max.

En riktigt mysig och rolig kväll, speciellt kul att se kollegorna svära över bowlingen, haha! Riktigt kul, när kör vi nästa gång? ?❤️

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. […] få till en kvällsaktiviteter. Och ikväll var det dags för Bowling och Mat (en favorit i repris) på Strandgatan […]

Kommentarer är stängda.