Veckans bilder

Veckan bilder 2018 – v52

Årets sista vecka, julafton och så mycket roligheter. Så mycket att berätta och just nu försöker jag bara vara ledig och tar det så lugnt det går. Men det går lite i ett ändå…

I måndags var det som sagt Julafton, det blir självklart ett eget inlägg men vi firade först hos mamma och pappa och sen åkte vi till Uppsala till Bibbi och Uffe. Supermysigt!

På kvällen på Julafton åkte vi hem, hela vägen från Uppsala till Linköping och var hemma strax innan 02.00. Men på morgon tog vi en promenad och vädret var helt magiskt. Mina fina killar, så älskade!

Många filmer har det blivit i jul och då ska man ju ha snacks… en av brickorna, nomnomnom!

I torsdags var jag inne och jobbade och det gick bra, väldigt lugnt och skönt!

I fredags åkte vi upp till mamma och pappa igen och stannade över natten. Och hela vägen upp var det det ena väderomslaget efter det andra… vi började med mulet och grått i Linkan och inte mycket snö kvar, solsken i Nyköping, ingen snö där heller. Men sen kom snön och så solsken. Men vi kom fram strax innan solnedgången.

Sen blev det egyptisk mat för hela slanten, Stekt torsk sams stekt flundra, en persilje- och tomatfisk och sen grillad nilabborre. Serveras med egyptiskt ris och sallad. Mums, den stekta fisken är smaksatt med spiskummin och bland det godaste som finns. Nomnomnom!

Vi spelade spel i massor, Maxi Yatzi och Perudo. Båda tärningsspel men väldigt olika. Perido går ut på att bluffa och vara listig, snabbt och kul spel.

På lördagsmorgonen blev det Egyptisk frukost, yay! Älsk på det!

Foul, mish, taymeya, vitost, roumiost, omelette, lök, oliver och arabiskt bröd. My gad så gott!

Adde och jag tog en tur till Moraberg i Södertälje för att fixa några småsaker och när vi kom tillbaka blev det lunch, Spaghetti och köttfärssås, innan vi rullade mot Norrköping för att träffa Svärföräldrarna.

Vi hängde även med Familjen J en dag men jag tog inte en enda bild. Det var en väldigt trevlig eftermiddag/kväll med mycket skratt, killarna spelade datorspel, en konstant lektion i stridsvagnar av Dex och så indisk mat. Nice!

Oroligheter i privatlivet har också lagt sig lite nu och det känns bra. Vi har fått hålla tummarna länge och nu känns det i alla fall att vi kan andas ut… ❤️

Imorgon är det Nyårsafton och vi får se hur årets sista dag blir. Hur eller hur så kommer det bli bra, bara jag har mina två killar vid min sida ❤️

Du kanske också gillar…