Veckans bilder

Veckans bilder 2019 – vecka 3

Oj vad tiden går fort, redan slutet på vecka 3 och “snart” är januari slut. Men det betyder ju också att det blir ljusare för varje dag och det känns verkligen nu på mornarna, blir liiiite ljusare varje dag när man väntar på bussen. Om jag åker den senare bussen som åker vid sju finns det en definitiv ljusstrimma på horisonten ??

Mycket jobb den här veckan trots att det har varit en relativt lugn vecka. Och jag har hunnit med två AW som ni redan fått se så det är inte så många bilder kvar på veckan. Har helt enkelt varit en riktigt dålig fotograf i veckan men också känt som att jag håller på att bli sjuk men det aldrig bryter ut. Trist!

Men en hemmagjord hamburgare hann vi i alla fall med med “närgårdskött”. Superfint och mört. Inte svårt att göra riktigt goda burgare då…

Löptiksdags i byn och Max har det lite jobbigt. Vissa nätter vankar han bara av och an och vill gärna gosa och kela mycket. Lite tröttsamt för husse och matte också, men det är ju mest synd om M. Nu för tiden äter han ju i alla fall lite, förr när han var yngre åt han inget på två veckor. Och det är ju inte så bra. Men mycket kel blir det.

Annars har vi haft en lugn vecka, vi har köpt tapeter till vardagsrummet, yay! Och vi fixar med småsaker hela tiden. Snart ska jag försöka ta tag i förrådet igen så att vi får ordning på det nån gång och kan tömma gillestugan. Men det får bli nästa vecka ?

Du kanske också gillar…