Jobb

Sommarfest 2019

I fredags var det dags för jobbets Sommarfest och vi var taggade!

Vi började firandet på vår härliga takterrass med våra Stödisar, dvs WFM och IT. Vi var ett gäng på 15-20 personer som njöt av solskenet och utsikten som är magisk!

Med några öl och ett glas bubbel under bältet kändes det som att jag borde ha ätit en bättre lunch och kanske ev några fler popcorn. Jag var lite slirig, men som tur är har jag ju mina fina kollegor att förlita mig på <3

Vi gick hela vägen över gatan och till kvällens festlokal, Collegium. Nytt ställe för i år och det ska bli spännande med något nytt =)

Ett glas bubbel och mingel, alltid trevligt att träffa gamla kollegor och speciellt nu när vi har bytt lokaler. Många skratt och underbara anekdoter!

Nomnomnom med Cabe och PP och i bakgrunden ser ni PPs jättefina klänning… supersomrig!

Efter minglet var det dags för Prisutdelning bl.a Årets Nykomling, Årets Närvaro och Årets Karlsson. Jag vann inget av dem, men de kanske inte heller var väntat? =)

Sen var det dags för middagen, det blev lite av en blandad kompott vid bordet men vi hade det verkligen superkul. PP, Cabe, Soffan, Ormi, Jojo hade jag bland annat till bordet. Ett superhärligt gäng!

Vi spelade bingo och kunde i stort sett boka för de flesta rutorna direkt innan maten började. Det går vilt till ibland =)

Till middag fick vi fläskfilé, potatisgratäng, ramslökbea och sallad. Supergott! Riktigt härlig smak på maten och mycket godare än tidigare år! Yay, Collegium!

Sen var det dags för Melodifestivalen med 11 bidrag av våra kollegor. Några var riktigt riktiga proffsiga och bidraget Ring Ring vann. Och det var ett superbra bidrag!

Mello-dekoration =)

Kvällen slutade inte där utan då började festen och vi drog ut i sommarnatten och skrattade oss genom ett superhärlig häng med massor av roliga kollegor, både nuvarande och gamla. Nya kollegor lärde jag känna bättre och jag måste säga att jag jobbar med riktigt underbara människor. Det var svensk sommar i sitt esse, med en öl i handen, värme i semimörkret och skratt som klingade långt in i natten.

Tack för en superhärlig sommarfest! Stödisar ni är riktigt jävla underbara!

Du kanske också gillar…