Allmänt

Veckans bilder 2019 – v26

Oj, nu är det 5 veckor tills semestern och det känns väldigt väldigt långt borta kan jag tala om. Just nu känns det som att jag knappt kommer upp på morgonen men mestadels är det pga mina gräsallergier som tydligen tycker att livet leker! Eller vänta nu, nej, för fan, håll er i skinnet! Men men, vi kämpar på, jag och mina allergier… =S

Till lunch en dag i veckan blev det en Pokébowl med Yakuniku. Supergod!

Adde hade en AW och det är så smidigt att ta sig hem med ÖG-pendeln sen hämtar jag i Vikingstad. Det gör att även Adde kan ta ett glas på AW numera, tidigare har det varit svårt då det är lite långt att åka till Norrköping för att hämta honom. Och jag får köra bil på småvägar mitt i natten, yay! Och passar på att öva lite på mörkerfotografering. Det är win-win!

Penséerna är verkligen tacksamma i denna värme. De mår prima och är supersöta!

Fick vara katt- och hönsvakt i veckan, passar på att låna grannträdgården för att fota lite och även plocka fläder. Underbart med grannar som är givmilda ❤️

Glass på jobbet, vi försöker ta lite EM-fika nu när det är ganska högt tryck på jobbet. Vi fick några lugna dagar innan flera jobbiga besked möte oss. Men men glas löser det mesta ?

En spontan-AW för att dränka våra sorger… kolla bara vilken underbar färg på denna mangomargaritan. Mums!

Fredagsfrukosten är tillbaka på jobbet, en väldigt trevlig tradition tycker jag! Mums!

En kväll i veckan fick vi finbesök från Dr.SpiderPig och Lilla My med familjen. Det var första gången de fick se vårt hus och vi hade en väldigt trevlig fika i kvällssolen under eken.

Pappa fyllde år i helgen och tanken var att vi skulle upp för att fira men både Adde och jag vaknade upp med feber, huvudvärk, hosta och halsont så det var ju bara att ställa in tyvärr. Nog första året på många år som vi inte firar pappas födelsedag med familjen, det brukar ju bli vår släkts sommarfest. Men tyvärr gick det inte i år…

I söndags var det värmerekord, 30.5 hos oss var det varmaste jag såg iaf. Och hela huset känns som en ugn trots att vi har igång AC:n. Med kylning blir det ca 23 inne och det är ju fortfarande varmt, vi brukar ha nånstans mellan 17-19 grader.

Du kanske också gillar…