Veckans bilder

Veckans bilder 2020 – V14

Vecka 3 av The Era of Corona är avslutad! Vi har haft både värme och kyla under veckan och sol och mulet, men inte så mycket regn. Skönt med lite härlig vår! Men vaknade till -9 grader någon dag… Det är ju lite väl såhär i slutet på mars och början på april.

Lilla bus sover så gott och njuter av att vi är hemma. Han ligger ofta och myser i soffan och nu sitter jag och löser lite pussel och då är det mysigt att ligga i soffan bredvid =)

Semestern 2020 presenterades i onsdags, 1/4 och det betyder att vår tuffa Mars (som inte alls var lika tuff som vanligt, eller vad säger ni Cabe och PP?) är över. I år blev det inget skålande när vi publicerade som vi gjorde förra året, men det får vi väl ta i sommar istället. Resten av veckan, ons-fre körde jag utbildning för vår nya medarbetare via Skype. Inte helt lätt att göra utbildning via Skype för man kan itne se folk i ögonen, men vår nya kille är väldigt skärpt och det kommer bli väldigt bra! Jag satt uppe i vardagsrummet istället för arbetsrummet för att slippa störa Adde när jag pratade hela dagen.

Vi tog en ny promenad, eller rättare sagt, Adde hittade ett “hus” på flygfotona som vi tidigare inte set och då tog vi en promenad för att se vad det var. Vi träffade en snäll granne och fick titta in i deras superhärliga “Ek-trädgård”, så som vi vill ha det i vår trädgård. Huset visade sig vara en liten stuga som var supermysig! Skulle lätt ha köpt som sommarstuga om det låg lite längre bort. Men otroligt mysigt runt byn…

Vitsippor! Älskar våren!

Kan det vara så att korv med bröd är bland det godaste som finns, JA! Korv på Biltema när vi var inne och fixade lite mer markduk för gången.

Nya gången…. Så mycket smidigare än att behöva gå runt “triangeln” för att komma till sidoentrén. Ser lite skitigt ut nu, men vi måste låta det stätta sig lite och regnas på för att sedan strö på mer sand. Men det kommer bli så bra!

Middag någon dag på Max, beställd via appen och så åt vi i restaurangen där man kan få dem att leverera till borden. I like!

Viktigaste verktygen för helgen, kniv och pinnar till M =)

En mysig vecka, men det hände inte supermycket att visa. Vi jobbar långa dagar, väldigt långa dagar för att hinna med både utbildning och lite annat. Trots det har jag en stor backlogg till nästa vecka. Men det får vara. Sen har vi ju också jobbat i trädgården i helgen och det går framåt. Det är så härligt att se det växa fram =)

Du kanske också gillar…