Festivities

Valborg 2020

En annorlunda Valborg i år med Corona-isoleringen och Eldningsförbud i Östergötland. Vi firade Max födelsedag och grillade och hade en mysig kväll.

Vädret var supertrior, molnigt och grått men vi var ute i trädgården och lekte med M och åt förrätt vid grillen.

Ugnsgratinerade rödbetor med chèvre, toppad med honung. Mumsigt! En av Addes favoriter och bland det enklaste att göra. Man kan även toppa med solrosfrön. pinjenötter eller valnötter om man vill ha lite crunch.

Sötisen!

Medan köttet och majsen grillades lektes det dragkamp med Lillebus och han levde loppan. Tillslut var han så trött att han låg ner och bara gosade med ”dragis”

Nomnomnom! Filé, klyftpotatisen, grillad majs, ruccolasallad och bearnaisesås.

Och brasa, ja det blev det ju inte. Lite för kallt att sitta ute utan en brasa också. Så istället tände vi lite ljus och hade en trevlig kväll.

Skultunas Infinity ljuslykta lyser vackert!

2 thoughts on “Valborg 2020

 1. Men vad fick Max till middag – fick han nåt extra gott!? Vår första hund Brasse, en strävhårig tax som blev 18 år, älskade mat och när han fyllde år fick han alltid en Big Mac. Han gillade allt på den, sallad, dressing och lök!
  KRAM och ge Max en extra kram trots att det är lite sent/Susie

  1. Hahaha, älskar att du ställer den frågan först, det är liksom det som är det viktiga i sammanhanget =) Max åt nog mer grillat kött än vad Adde och jag gjorde tillsammans, efter en skål med kulor =) Han är lite kinkig Max, lite för mycket varg i honom så han äter bara när han är hungrig, och då gäller det att passa på när han är hungrig =) Men Filé har han nog aldrig tackat nej till =)
   Hahaha! Åh, Brasse så gulligt! En Big Mac är ju supergott! =) Max gillar Cheeseburgare men då bara köttet och osten, brödet äter han inte.

   Kram kram Tack =)

Comments are closed.