Food

Det är ju trots allt tisdag…

Tisdag ja, hur gör man en tisdag bättre? Jo med Sushi såklart!

Adde åkte förbi och hämtade sushi efter en sväng till stan idag. Och jag förberede hemma med ”The Works”. Jasminte är ju favoriten till sushi, grönt och milt och det passar så himla bra.

Lagade misosoppa, eller lagade var kanske en överdrift men kokade i alla fall upp. Vi brukar ha Blue Dragons Miso hemma, mycket enkelt!

Funderade på om vi skulle ta oss lite Sake också men det får bli en annan gång, det blir ju knappast dåligt ? Men det är iaf en rätt trevlig smak till sushin både varm och kall.

Sushin var god som vanligt, Kina Thai i Ryd blev det denna gången. Nomnomnom!

Min fina älskade Adde, som alltid får mig att skratta och kläcker när vi sitter och äter…”Likt en samurai som torkar av blodet från sin Katana, torkar Adde av sina pinnar från soja…” ?

Och så åt vi sushi tills det sprutade ur öronen, trots det höll vi oss inom våra poäng, inte så tokigt med sushi! Solen stekte på och det fortsatte vara varmt när vi satt och tittade ut genom fönstret på trädgården. Och till och med ljuset tyckte det varit lite för varmt idag…

Lillbus var riktigt trött, blir ju det av värmen, vi hade 27 grader i skuggan idag så det fick bli kortare skogspromenader för att Max inte skulle gå det för tufft och så lite väg/trottoar som möjligt för att skona hans tassar. Tröttisen…

Och vid 22 tog vi en sista kvällis, sköna 16 grader och en vacker solnedgång. Inte så tokig tisdag trots allt…