Semester 2020

Semester 2020 – dag 12 ​

Ingen sovmorgon idag, vi hade en massa ärenden att göra så vi tog en snabb frukost och sen åkte vi iväg in till stan. Det fixades offerter och så hängde vi lite med Hansson. Kring lunch var vi tillbaka hemma igen. Och eftersom det blivit så varmt tog vi en stund inomhus med ACn och passade på att se nya Mary Poppins (vi måste lämna in ett gäng filmer i nästa vecka). Älskade Mary Poppins som barn, och filmen var bra men inget slår Julie Andrews.

Emelie Blunt som Mary Poppins

Sen åkte vi in till stan igen då vi insåg att vi behövde fixa en ny AC till huset. Vi behöver ha två för att kyla ner överallt. Så vi åkte in till stan igen för att fixa några ärenden till. och så passade vi på att slänga skräp vi rensat ut och våra gamla madrasser.

Det många varit varmt men bilen visade nog lite knasigt.
Vår nya AC! Hej kompis! ?

Vi åkte hem i värmen och fixade i ordning anslutningarna till båda ACs, en i sovrummet och en i vardagsrummet. Så skönt att det äntligen är klart, slipper vi med böket att flytta runt osv.

Och på kvällskvisten Kim Hansson ut och vi skålade ut hans semester, eller så sörjde vi att den var över ?

Lite Hard Lemon i solen! Släcker törsten rätt bra!

Värmen fortsatte och i skuggan kändes det väldigt skönt! En liten bricka men lite cortisonet och vi kunde sitta länge och bara snacka!

Och när mörkret började lägga sig grillade vi pepparstekar, förskostfyllda champinjoner och vanliga champinjoner. Serverade klyftpotatis och olika såser till.

Gott! Färskost champinjonerna blev perfekta!

God mat och dricka, och vänner! Ja mer behöver man inte!

Mörkret la sig över byn…
En öl till…
Tände min fina Hurricane-lykta och den fick ge ljus hela natten lång… vackert när lågorna dansar.

Vi satt ute till midnatt och sen gick vi in då det var ganska fuktigt ute. Men innan försökte jag fota stjärnhimlen som visade sig när mörkret lagt sig. Och det går väl precis att se stjärnorna… rätt imponerande med en iPhone ändå!

Du kanske också gillar…